Η Μηχανή Vril   των πρωτοπόρων Γερμανών ήταν αποτέλεσμα  της επικοινωνίας με εξωγήινους δώρο θεών!αποκλειστικο!
Η Μηχανή Vril των πρωτοπόρων Γερμανών ήταν αποτέλεσμα της επικοινωνίας με εξωγήινους δώρο θεών!.αποκλειστικά στοιχειά!

Οι Γερμανοί αντί να περιμένουν την εθνικοποίηση της βιομηχανίας της Γερμανίας μέσω μιας κομμουνιστικής κυβέρνησης, οι εθνικοσοσιαλιστές (Nationalsozialismus ναζι στα Αγγλικά ως κατι κακό!) σχεδίασαν μια λύση όπου ιδιόκτητη βιομηχανία θα παίξει σημαντικό ρόλο.

Όπως ισχύει και σήμερα, το κοινωνικό άγχος οδηγεί πολλές φορές τους ανθρώπους να ενδιαφέρεται για τη θρησκεία ή τον αποκρυφισμό ως μέσο διαφυγής. Μέτα τον σκοταδισμό του μεσαίωνα η Γερμανία έκανε αρχαιολογικές ανασκαφές ακομα και για την αρχαία Σουμερία,, οπως για την Κιβωτό της Διαθήκης, οι πρωτοι που ανακάλυψαν οτι ο "μύθος" της Τροίας δεν ηταν μύθος! αφου βρηκαν την τοποθεσία της! κ.λπ, για πρώτη φορά έγιναν έρευνες για την προέλευση του ανθρώπου, όταν η Γερμανία ήταν ισχυρή και υπερήφανη που είχε απαλλαγεί απο τους γνωστούς!και της τράπεζες τους! με δικό της νόμισμα . Υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον να μάθουν για την «πνευματική ζωή» μας και να μάθουμε πώς θα μπορούσε να πάρουμε πίσω την ουτοπία.η Έλενα Μπλαβάτσκυ ήταν οι πλέον σημαντική σε αποκρυφιστικές ομάδες.

Σε ένα παλιό βιβλίο με τίτλο The Coming Race που γράφτηκε το 1871 από "ανώνυμο", αλλά πολλοί πίστευαν ότι ο συγγραφέας ήταν ο Edward Bulwer-Lyttona. Αρχικά θεωρείται ως «επιστημονική φαντασία», αλλα πολλοί αναγνώστες αργότερα πίστευαν σε μια ανώτερη υπόγεια κυρίαρχη φυλή και την ενεργειακή μορφή που ονομάζεται "Vril". Πολλοί Θεόσοφοι αποδέχθηκαν το βιβλίο ως αλήθεια. Τότε κάτι πραγματικά παράξενο συνέβη.

Ήταν Δεκεμβρίος του 1919 Ο επικεφαλής της Εταιρείας Thule, Karl Haushofer, είχε καλέσει μια ομάδα από τους πιο σεβαστούς αποκρυφιστές σε μια απομονωμένη καλύβα στο δάσος, στους πρόποδες των Άλπεων, κοντά στο Berchtesgaden. Οι επισκέπτες που πήγαν εκεί ειχαν μια έκπληξη απο τον Haushofer. Δύο νέες και εξαιρετικά όμορφες γυναίκες εντάχθηκαν στην ομάδα.

Μαρία Orzich

Μία από τις νεαρές γυναίκες ήταν πολύ ήσυχη. Ήταν μόλις 18 χρονών και για κάποιο λόγο η πραγματική της ταυτότητα ήταν ένα φυλαγμένο μυστικό. Είχε ενταχθεί ως "Sigrun", η σημασία της θα αποκαλυφθεί αργότερα.
Η Μαρία Orzich H ORSIC ϟϟ
Η άλλη γυναίκα ήταν η Μαρία Orzich . Εκτός από την εκπληκτική της εμφάνιση, και οι δύο είχαν εξαιρετικά μακριά μαλλιά (σε αντίθεση με την τρέχουσα μόδα). εκεί ο Haushofer ανακοίνωσε ότι η Μαρία που ήταν μέντιουμ είχε λάβει μήνυμα από έναν εξωγήινο πολιτισμό. Μερικά μηνύματα ήταν με τη μορφή του κειμένου - αυτόματη γραφή - γραμμένα από τη Μαρία με αρκετές σελίδες με παράξενα σύμβολα.

Ο Haushofer είχε τις σελίδες αρκετό καιρό πριν από τη συνεδρίαση για να τους δείξει. Είχε διαπιστώσει ότι μια γραφή ήταν γραμμένη σε ένα μυστικό κώδικα των Ναϊτών ιπποτών, ενώ η άλλη ήταν στο "Σουμερίακο αλφάβητο". Και τα δύο είχαν ήδη μεταφραστεί. Τα κείμενα έκαναν κάποιες συγκλονιστικές αποκαλύψεις, ήταν οδηγίες για το πώς να φτιάξουν μια μηχανή αντιβαρύτητας!

ο Haushofer είχε τον ο διακεκριμένο επιστήμονα τον Victor Schauberger, που θα εξέταζε τη φυσική του σχεδιασμού για να φτιάξουν αυτά που έγραφαν τα κείμενα.Η Μαρία εξήγησε ότι ο πολιτισμός που ήρθε σε επαφή, προέρχεται από τον αστερισμό του Ταύρου.
Συγκεκριμένα, από έναν πλανήτη που ήταν σε τροχιά γύρω από ένα αστέρι που ονομάζεται Aldebaran. Ο κινητήρας λειτουργεί με μια πηγή ενέργειας που ονομάζεται "Vril".Οι Ισχυρισμοί έλεγαν ότι ο κινητήρας αντι-βαρύτητα έχει επίσης τη δυνατότητα να μεταβάλλει το χρόνο. Τα κείμενα τα έγραφαν λεπτομερώς αρκετά έτσι ώστε να μπορεί να κατασκευαστεί ο κινητήρας.

Ενώ η Εταιρεία Thule επικεντρώθηκε σε αυτή την άλλη τεχνολογία, το κύριο ενδιαφέρον τους ήταν να βρουν μια εναλλακτική λύση για την απάνθρωπη και ανθυγιεινή Βιομηχανική Επανάσταση που επηρέασε το γερμανικό πληθυσμό. Ο κινητήρας αντι-βαρύτητας ήταν, σύμφωνα με τη Μαρία, ένα "δώρο" για να κάνει τεράστιο άλμα η ανθρωπότητα, έτσι ώστε ενέργεια θα είναι άφθονη και οι πόλεμοι θα ήταν περιττοί. Αλλά η Εταιρεία Thule ήθελε τον κινητήρα για πιθανά ταξίδια στο χρόνο, είχαν ονειρευτεί να πάνε πίσω στο χρόνο, όταν οι θεοί περπατούσαν στη γη ώστε να μπορούν να μάθουν περισσότερα για την πνευματική αλήθεια.

Οι επισκέπτες πίστευαν αυτό που έλεγε η Μαρία και είχαν αποκαλυφθεί. Συμφώνησαν να ζητήσουν οικονομική στήριξη για την κατασκευή του κινητήρα από πλούσιους βιομηχάνους οι οποίοι ήταν μέλη της Εταιρείας Thule και άλλες αποκρυφιστικές ομάδες.η Μαρία γρήγορα ήταν επιφορτισμένη στο να βοηθήσει σε αυτό το έργο.Βεβαία ολα αυτά δεν συμβαδίζουν με τα συμφέροντα κάποιον που ηδη ειχαν χάσει την εξουσία στην Γερμανία, πνευματική ζωή? τι ειναι αυτο; αυτά ειναι "θεωρίες" συνωμοσίας! και ολα αυτά που έψαχναν! ελεύθερη ενεργεία? κλέφτες θα γίνουν οι Εβραίοι;; αποτέλεσμα:

Η καταστροφή της Γερμανίας και της Ευρώπης ήταν μία έμμονη των εβραιων μεσώ του Churchill, που ήδη το 1936 είχε δηλώσει αλαζονικά στον αμερικανό στρατηγό Wood: «Η Γερμανία γίνεται πολύ δυνατή, πρέπει να καταστραφεί!» που ενεργούσε για λογαριασμό της εβραϊκού καπιταλισμού του οποίου τα συμφέροντα δεν συμφωνούσαν με τις σοσιαλιστικές και αυτάρκεις πολιτικές της Γερμανίας, αφού έμαθε την πρόταση του γερμανού πρέσβη, διέταξε αμέσως μία σειρά τρομοκρατικών επιθέσεων εναντίον του Βερολίνου. Τέλος πρώτου μέρους...
©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications