Επίθεση Λιβιεράτου στον Ασκητή με βαρείς χαρακτηρισμούς:«Ζώον λες π@π@ριές»
Επίθεση Λιβιεράτου στον Ασκητή με βαρείς χαρακτηρισμούς:«Ζώον λες π@π@ριές»

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΈΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΕΙ! !!! ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ!Έχοντας βιώσει δραματικές στιγμές στη ζωή του, ο Λάμπης Λιβιεράτος παίρνει θέση απέναντι στον Θάνο Ασκητή και τα όσα ισχυρίζεται ως γιατρός. Πώς ξεκίνησαν όλα…

Ένας πόλεμος φορτισμένος με… συναισθήματα ξέσπασε ανάμεσα στον Λάμπη Λιβιεράτο και τον Θάνο Ασκητή. Ο Λάμπης Λιβιεράτος που εμφανίστηκε πρόσφατα μίλησε για την κατάθλιψη που έζησε και πήρε θέση για τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν ψυχολογικά προβλήματα, λέγοντας: «Για μένα είναι προσβολή να λένε ότι όποιοι άνθρωποι περνάνε ψυχολογικά προβλήματα είναι άρρωστοι. Είναι ντροπή να το λένε. Αυτό είναι μια ψυχολογική πτώση που μπορεί να πάθει ένας άνθρωπος. Δεν πρέπει να ντρέπονται, αλλά να είναι περήφανοι, γιατί είναι εμπειρία ζωής αυτό, που καλό θα ήταν να την έχουν περάσει όλοι οι άνθρωποι».

Τη σκυτάλη από τον Λάμπη Λιβιεράτο πήρε ο γιατρός Θάνος Ασκητής, ο οποίος σχολίασε όσα είπε ο τραγουδιστής, λέγοντας: «Η κατάθλιψη είναι νόσος. Μην πούμε ότι η κατάθλιψη είναι μια ψυχολογική περίοδος της ζωής μας. Άλλο η θλίψη που μπορεί να περάσουμε ένα φεγγάρι στην ζωή μας, και άλλο η κατάθλιψη. Είναι ασθένεια, έχει πολλές φορές κληρονομικά δρώμενα, έχει βιολογικές διαταραχές στον εγκέφαλο, και θέλει φάρμακα».

Όταν ενημερώθηκε για αυτά τα σχόλια ο Λιβιεράτος έσπευσε να αναρτήσει κείμενο στο Facebook, επιτιθέμενος στον Θάνο Ασκητή:«Υπάρχει ένα ζώον που το παίζει επιστήμονας και βγαίνει στην τηλεόραση και λέει απίστευτες π@π@ριές. Μεταξύ άλλων, είπε ο άσχετος πανίβλακας και προφανώς αγ@@@ος χρόνια ότι η κατάθλιψη είναι αρρώστια! Ας τον ενημερώσει κάποιος ότι η κατάθλιψη δεν είναι αρρώστια και ότι άρρωστος είναι μάλλον αυτός και το καλύτερο που έχει να κάνει είναι κάτσει σπίτι του και να τον π@@@ει μέχρι να ξεσπάσει!».

Η παραπάνω ανάρτηση δεν έμεινε για πολύ στην προσωπική σελίδα του Λάμπη Λιβιεράτου, ο οποίος προτίμησε να τη διαγράψει και να την αντικαταστήσει με μία κανούρια, όπου χαμήλωσε τους τόνους, αλλά συνέχισε να επιμένει στις θέσεις του:

«Κατέβασα το προηγούμενο post επειδή τα σχόλια του δήθεν επιστήμονα που ανέφερα μου μεταφερθήκαν και δεν τα είδα ο ίδιος. Εμμένω όμως στην άποψή μου γι αυτόν γιατί πιστεύω(κατά τη γνώμη μου πάντα) ότι λέει γενικότερα μεγάλες π@π@ριές και επιμένω ότι η κατάθλιψη ΔΕΝ είναι αρρώστια, είναι μια ψυχολογική κατάσταση στην οποία μπορεί να μπει ένας άνθρωπος κάτω από πιέσεις ή δύσκολες καταστάσεις που μπορεί να συμβαίνουν στο περιβάλλον του ή ακόμα και στην ίδια του τη σκέψη. Αντιμετωπίζεται όμως και ο καθένας μπορεί να βγει από αυτό αν το θελήσει και ο ΙΔΙΟΣ κάποια στιγμή! Δεν είναι ΑΡΡΩΣΤΙΑ δεν είναι ΝΤΡΟΠΗ και συνήθως συμβαίνει στα πιο αγνά και ευαίσθητα άτομα. Δεν θέλω να περιαυτολογήσω….αλλά έτσι γίνεται συνήθως. ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ!!!Θα επανέλθω. Σας ευχαριστώ πολύ!».

©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ- και πολύ δίκαιο έχει η τακτική να βαφτίζουν αρρώστιες για να μοιράζουν φάρμακα για κονομά έχει παραγίνει! όλοι αυτοί οι δηθεν ειδικοί! ψυχολόγοι και σία, έχω και ιστορία απο γνωστό που τον έκανε χειρότερα απο οτι ήταν κάποια δηθεν ψυχολόγος γυναικά! και η ίδια που θέλει αυτή ψυχολόγο ήταν δασκάλα ιεκ ας μην πω όνομα! γνωστή τρελή της υψηλής κοινωνίας του Πειραιά!

όσο για τα προβληματικά παιδιά το άλλο θέατρο που λένε, το 20% ειναι απο προβληματικες οικογένειες,οι άλλοι ειναι πλουσιόπαιδα που κάνουν φασαρίες και έχουν προβληματική συμπεριφορά! γιατι ξέρουν οτι θα καθαρίσει ο πλούσιος μπαμπάς οτι και να γίνει!(ΒΛΕΠΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΚΑΝΕΝΑΝ!) και στα ναρκωτικά πρώτοι!Έχοντας βιώσει δραματικές στιγμές στη ζωή του, ο Λάμπης Λιβιεράτος!!! γιατι όλοι εμείς που έχουμε περάσει διάφορα δεν πήγαμε σε τάχα ψυχολόγους και είμαστε πιο κάλοι άνθρωποι απο αυτούς που μεγάλωσαν στα πούπουλα? άσε δε που έχουμε καλύτερη εικόνα για τον κόσμο! και δεν τρώμε κουτόχορτο!

Σχιζοφρένεια: Η «ασθένεια» µε σκοπό το κέρδος της Ψυχιατρικής εδώ ποστ δεν υπάρχει πουθενά στην ΕΛΛΑΔΑ!Εσείς αποφασίζετε; ή τα φάρμακα;λίστα με δολοφόνους που έπαιρναν αντικαταθλιπτικά για ευνοήτους λογούς δεν είπαν τίποτα video,οι ψυχολόγοι είναι το μεγαλύτερο ψέμα και κοροϊδία που υπάρχει στον κόσμο !

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications