Οι καλοί λογαριασμοί ΔΕΝ κάνουν τους καλούς φίλους!
Οι καλοί λογαριασμοί ΔΕΝ κάνουν τους καλούς φίλους!

Η φιλία δεν μετριέται σε χρήματα. Η φιλία μετριέται σε συναισθήματα.

Δεν θέλω τα λεφτά σου , δεν θέλω τις ταμπέλες σου, δεν θέλω τα ψέματα σου, δεν θέλω την ίντριγκα σου. Θέλω μόνο τη φιλία σου.

Η φιλία είναι η πιο σημαντική σχέση μετά την οικογένειά σου.

Είναι το καθαρό συναίσθημα, η αγνή πρόθεση, η ανταλλαγή αγάπης, έμπνευσης, συμπόνιας, αλληλεγγύης, συντροφιάς, χαράς , ψυχικής υγείας και ηρεμίας.

Η φιλία δεν έχει να κάνει με μάσκες, συμφέροντα, χειραγώγηση, ρούφηγμα της ψυχικής ενέργειας και εκμετάλλευση ανάλογα του κέρδους που θα σκεφτεί το κάθε αρρωστημένο μυαλό.

Οι γνωστοί δεν είναι φίλοι και όλοι οι φίλοι στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι γνωστοί, αλλά λόγω καταστάσεων και έλλειψης επιλογών, φτιάχνουν μια ψευδαίσθηση φιλίας.

Μην πέφτετε στη πρώτη παγίδα. Μια ψεύτικη φιλία είναι χάσιμο χρόνου και ενέργειας που μόνο κακό μπορεί να σας κάνει (στις περισσότερες των περιπτώσεων σε βάθος χρόνου). Όταν κάτι δεν σας γεμίζει και το θεωρείτε ψεύτικο απλά πετάξτε το από τη ζωή σας και συνεχίστε. Μην αναλώνεστε σε ψεύτικες φιλίες.

Μην πέφτετε στη δεύτερη παγίδα. Το ότι προδοθήκατε από μια ψεύτικη φιλία κατά το παρελθόν ΔΕΝ σημαίνει πως θα προδοθείτε και στο μέλλον. Όλοι οι άνθρωποι δεν είναι ίδιοι.Ακούστε την καρδιά σας, εμπιστευτείτε το ένστικτό σας, δώστε τον εαυτό σας από την αρχή, δωρίστε απλόχερα τον χρόνο σας και επενδύστε στις σχέσεις ενσυνείδητα.

Χαρείτε την στιγμή, διασκεδάστε μαζί, ζήστε τη ζωή στην κάθε της μορφή και προπάντων μοιραστείτε με τους φίλους σας τα συναισθήματα και τις εμπειρίες που θα συζητάτε και θυμάστε μετά από πολλά πολλά χρόνια, όταν θα σκέφτεστε αυτές τις στιγμές.
Τα πάντα είναι ενέργεια. Αν δεν δώσεις δεν πρόκειται να πάρεις.

Η ζωή εξάλλου είναι ένα παιχνίδι. Ένα παιχνίδι ανταλλαγής συναισθημάτων και εμπειριών.
Πρέπει να την ζήσουμε και όχι να κάνουμε πως την ζούμε.
Άλλωστε γι'αυτό δεν ήρθαμε εδώ;

awakengr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications