Μυστηριώδης Ιπτάμενο ανθρωποειδές πετάει κοντά σε  ένα αεροσκάφος,,!!!
Μυστηριώδης Ιπτάμενο ανθρωποειδές χτυπά σχεδόν ένα αεροσκάφος,,!!!

Σύμφωνα με την αναφορά, το παράξενο περιστατικό συνέβη όταν η πτήση Airbus Α320 ετοιμαζόταν να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ στις 13 Ιουλίου. Το περίεργο αντικείμενο που εμφανίστηκε φαινομενικά από το πουθενά, ήταν σε απόσταση εκατό μέτρα απο το αεροσκάφους και έθετε σε κίνδυνο όλους τους επιβάτες.

Ο πιλότος και ο πρώτος αξιωματικός,έμεινε έκπληκτος όταν είδε το ανθρωποειδές UFO και το ανάφερε το περιστατικό στον πύργο έλεγχου εναέριας κυκλοφορίας περίπου στις 13:30.

Κατά την πρώτη εκτίμηση θεώρησαν ότι το μυστηριώδες αντικείμενο ήταν ένας αλεξίπτωτιστης, Εν τω μεταξύ οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας δεν ήταν σε θέση να εντοπίσουν τυχόν σημάδια στο ραντάρ για οποιοδήποτε εναέρια δραστηριότητα, και καμία απόδειξη ότι υπήρξε οποιοδήποτε είδος δραστηριότητας στην περιοχή που να σχετίζεται με ανεμόπτερα, αλεξιπτωτιστές, ή μπαλόνια.

Μετά από αυτό παρουσιάστηκαν εκπληκτικά νέα,τα κοινωνικά δίκτυα είχαν πλημμυρίσει με σχόλια σχετικά με το μυστηριώδες περιστατικό. Το ανθρωποειδές UFO έχει ονομαστεί σε "Σούπερμαν της Μάκλσφιλντ» και μερικοί εμπειρογνώμονες προτείνουν ότι το ιπτάμενο ανθρωποειδές χρησιμοποιούσε ένα wingsuit, αν και η πρακτική αυτή δεν είναι κοινή σε μεγάλο υψόμετρο και δεν έχει καταστεί δυνατόν να αξιολογηθεί με ακρίβεια αυτή τη δυνατότητα.

Η επίσημη έκθεση
Σύμφωνα με την επίσημη έκθεση, ο πιλότος και συγκυβερνήτης εντόπισε το UFO σε ανθρώπινη μορφή όταν ήταν 200 ή 300 μέτρα πάνω από το αεροπλάνο. Το περίεργο αντικείμενο που εμφανίστηκε στην αριστερή πλευρά του αεροσκάφους, φαινόταν από τα μέλη του πληρώματος και δεν φάνηκε να κάνει οποιαδήποτε ενέργεια φυγής κοντά απο το αεροπλάνο. Η έκθεση επισημαίνει επίσης οτι όταν είδαν τον ιπτάμενο ανθρωποειδές, ο ουρανός ήταν καθαρός, με ορατότητα περίπου έξι χιλιομέτρων.

Επιπλέον εμπειρογνώμονες συζήτησαν επίσης το απίθανο ενδεχόμενο το αντικείμενο να ήταν ένα μπαλόνι, και σημείωσαν ότι οι πιλότοι δεν θα μπορούσαν να δώσουν μια εξήγηση. Σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες των αλεξίπτωτων πλαγιάς του Συλλόγου και λέσχης του Ηνωμένου Βασιλείου, οι καιρικές συνθήκες κατά το χρόνο που αναφέρουν, καταστούν αδύνατο για ένα άτομο να είχε πάει στην περιοχή, και αν κάποιος πετούσε γύρω από το Μάντσεστερ, τα ραντάρ θα τον είχαν εντοπιστεί.

Αξιωματούχοι από την Airprox, το σώμα που διερευνά τα περιστατικά στο αέρα στο Ηνωμένο Βασίλειο, παραδέχθηκαν ότι η κατάσταση δεν θα μπορούσε να εξηγηθεί λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων.

"Το διοικητικό συμβούλιο συμφώνησε ότι ήταν ατυχές γεγονός και ότι δεν έχουν πραγματικά καμία πληροφορία που θα μπορούσε να οδηγήσει στην αναγνώριση του άγνωστου αντικειμένου. Αυτό είναι απογοητευτικό τόσο για το διοικητικό συμβούλιο όσο και για τους ενδιαφερόμενους πιλότους που αν είχαν σαφώς δει κάτι ή κάποιον, αλλά δεν υπήρχε τρόπος να το επιβεβαιώσουν αυτό που αναφέρουν, "καταλήγει η έκθεση.

UFO σε ανθρώπινη μορφή

αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που έρχονται στο φως εκθέσεις για εμφανίσεις UFO σε ανθρώπινη μορφή. Το 2000, ο Μεξικανός ερευνητής Σαλβαδόρ Guerrero είχε δει ένα ιπτάμενο ανθρωποειδές σε μορφή να πετά αθόρυβα στον ουρανό, χωρίς οποιοδήποτε εξοπλισμό.!!

Με την πάροδο ετών, υπήρξαν αναφορές από όλο τον κόσμο και στις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Νότια Αμερική, την Ινδία, την Κίνα και την Αγγλία. Διαφορετικοί άνθρωποι από διαφορετικές κουλτούρες έχουν ισχυριστεί οτι έχουν δει το ίδιο πράγμα, είναι απόδειξη της παρουσίας εξωγήινων όντων που είναι γνωστά ως «ιπτάμενα ανθρωποειδή». Αλλά όπως πάντα σε αυτά τα είδη των περιπτώσεων υπάρχουν περισσότερες ερωτήσεις παρά απαντήσεις: Ήταν ένα παράξενο πλάσμα; Ένα μπαλόνι με ανθρώπινη μορφή; Ένας παλαβός με αλεξίπτωτο ; Ή στην πραγματικότητα ήταν εξωγήινοι;

©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

1 comment

Heraείπε...

Δαίμονες. Γι αυτό είναι και τόσο φευγαλέα όλα αυτά τα φαινόμενα.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications