Φοβάσε ή άρχισες να γνωρίζεις;
Φοβάσε ή άρχισες να γνωρίζεις;

Το συναίσθημα του φόβου μεταλλάσσεται καθημερινά, αλλάζει μορφή και ονομασία. Ο φόβος στις μερες μας ονομάστηκε Ίσις, Ισιλ, ΙΣ, Εμπολα, επιθέσεις σε σχολεία, επίθεση στην καναδική βουλή και σε όλο τον κοσμο πόλεμος. Εχεις καταλάβει γιατί οι κατσικογάμηδες του Ισις, με τα κατάμαυρα γένια και την ασορτη στολή έχουν τόσα ονόματα;

Τι συμβαίνει με τα εγκεφαλικά σου κύταρρα όταν δώσεις σε ένα τρομοκρατικό κίνημα 3-4 ονόματα και το επαναλαμβάνεις καθημερινά; Δεν σκέφτεσαι κάθε φορά όταν ακούς μια άλλη ονομασία, ‘πωωωως τους λένε'; Τι συμβαινει τότε με την συνειδησή σου;

Ο σημαντικότερος λόγος του βομβαρδισμού πληροφορίας απο την μηχανή του κιμά, δεν ειναι για την πληροφορία σου και την ενημέρωση σου!

Ο λόγος της πληροφορίας ειναι ο εκφοβισμός σου μεσω της δικής τους τρομοκρατίας εναντίον των πολιτών σε παγκόσμια κλίμακα. Όσο πιο πολύ έχεις αρχίσει να φοβάσαι τόσο πιο πολυ μπορούν να σε ελέγχουν.

Ο άλλος σοβαρότατος λόγος που συνέχεια θα γράφουμε μέχρι να το καταλάβει και ο πιο ‘τρελός’ του χωριού, ειναι οτι εάν υπάρχει επαρκής προσοχή στη μιζέρια και τη δυστυχία τότε αυτή θα εκδηλωθεί στο ενεργετικό πεδίο!

Και συμβαίνει κάθε μέρα, γιατί χρησιμοποιούν την ροή των αρνητικών σκέψεων της μάζας σε παγκόσμια κλίμακα. Αυτή είναι η Γνώση, το G των μασόνων που κατέχει η ελίτ και όχι εμείς!

Ετσι η πληροφορία λειτουργεί με άλλο τρόπο από ό, τι θα περίμενε κανείς. Λειτουργεί αντίστροφα. Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει η δυστυχία απο μόνη της, αλλά την δημιουργουν εσκεμμένα…… τα ΜΜΕ την πολλαπλασιάζουν κάθε στιγμή όταν στην αναφέρουν. Τα πολλαπλά απανωτά βιντεακια από τους ‘αποκεφαλισμούς’ των πρακτόρων, ο Εμπόλα και τα θυματα του γίνεται για την εστίαση των σκέψεών μας στους ‘αποκεφαλισμούς’ στον φόβο, την ανασφάλεια για το αύριο κτλ. Η συγκέντρωση της ροης των σκέψεων μας κατασκεύαζει τους

‘αποκεφαλισμούς’ σε πραγματικότητα. Μετά φανερώνεται σαν σκέψη και γίνεται η παγκόσμια συνείδηση μας μέσα στο ολογραφικό Μάτριξ.

Σε ελέγχουν κάθε μέρα με τις γελοίες μαλακίες που σου προβάλουν, είσαι το μεγαλύτερο τους πείραμα! Είσαι ο αρουραίος στο κλουβί του τρελού επιστήμονα….σου πετάνε τρομοκρατικό επεισόδιο και κοιτάνε αν άρχισες να τρέχεις για να κρυφτείς….ή κοιμάσαι και είσαι ακίνδυνος!

Θες να ξέρεις γιατί η μηχανή του κιμά αγριεύει; Γιατί τόσο αίμα και καταστροφή στην ξεσκισμένη ΕΙΔΗΣΗ; Γιατί το κοπάδι ξυπνά!!!! Ναι, η ολογραφική πραγματικότητα όπως την γνωρίζουμε, διαλύεται….δυστυχώς το μάτριξ θα ανεβάσει την πίστα τρομοκρατίας στο επίπεδο 7 ή και 8! Ναι, η νέα σοδειά φόβου, στα χρόνια που έρχονται, θα είναι ΄καλή΄.

Ομως η αρνητική τους δόνηση στο συνειδησιακό μας πεδίο χάνει την αποτελεσματικοτητά του και γι αυτό έχουν αρχίσει να χάνουν τον έλεγχο….γι αυτό τόση προβολή του χάους βουτηγμένο μες το αίμα.

Το χρήμα δεν το χρειάζονται γιατί το έχουν…. ένα απλό πάτημα στο πληκτρολόγιο είναι φίλε αναγνώστη και βγάζουν πλεόνασμα δια μαγείας. Ή βγάζουν χρέος…. και αυτό άφθονο, τσάμπα είναι, δις και τρις όλα δικά τους είναι!

Αυτό που πραγματικά θέλουν μόνο, είναι ο έλεγχος της σκέψης-συνειδησής σου, που ισοδυναμεί με την μη εξελιξή σου σε θεικό ΟΝ. Μόνο ο Ελλην μπορεί!!!

polemiko-imerologio.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications