Αποδείξεις οτι υπάρχει ζωή πριν την ζωή! και η μετενσάρκωση
αποδείξεις οτι υπάρχει ζωή πριν την ζωή! και η μετενσάρκωση

Επιστημονική Απόδειξη της Μετενσάρκωσης
Ο Δρ Helen Wambach ήταν ένας σκεπτικιστής σχετικά με την μετενσάρκωση και στην πραγματικότητα ξεκίνησε μια επιστημονική μελέτη για να την καταρρίψει. Αλλά τα αποτελέσματα των 10 ετών της έρευνας του σε προηγούμενες ζωές τον συγκλόνισαν και τον ανάγκασε να πει, "δεν πιστεύω στη μετενσάρκωση - Το ξέρω"

Ο Δρ Ian Stevenson είναι ένας καθηγητής της Ψυχιατρικής και έχει τεκμηριώσει εκατοντάδες περιπτώσεις μετενσαρκώσεις . Ο ίδιος κατέληξε στο συμπέρασμα ότι πολλές σωματικές και ψυχολογικές ανωμαλίες μπορούν να είναι αποτελέσματα απο προηγούμενες ζωές. Τα παραδείγματα και περιγραφές, είναι στο σημαντικό έργο του,συμπεριλαμβανομένης μιας κοπέλας απο την Ινδία, γνωστή περίπτωση μετενσάρκωσης -η μικρή Shanti Devi, που ξαφνικά θυμήθηκε την προηγούμενη ζωή της σε ένα γειτονικό χωριό. Προς έκπληξη όλων,ο πρώην σύζυγος της και η οικογένειά του ήταν ακόμα ζωντανοί και το παιδί τελικά συναντήθηκε με τον πρώην σύζυγο της πριν πεθάνει και ξανα γεννηθεί!. Οι περιγραφές της ήταν απόλυτα ακριβής και καλά τεκμηριωμένες.

Το έργο του Δρ Roger Woolgey είναι γνωστό για ψυχολογικά συμπλέγματα φοβίες και τραύματα του παρελθόντος σε προηγούμενη ζωής.

Πειστικές Περιπτώσεις Προηγούμενης Ζωής
η πιο πειστική περίπτωση στο δυτικό πολιτισμό. είναι ένα μικρό αγόρι που ξαφνικά θυμάται την προηγούμενη ζωή του ως πιλότος Β 'Παγκοσμίου Πολέμου. Ο πατέρας του ανησυχεί για την πνευματική υγεία του γιου του ερευνά της απίστευτες ιστορίες του αγοριού. Βρίσκει τελικά τον πιλότο, τους συναδέλφους τους στρατιώτες του και τις συνθήκες του πρόωρου θανάτου - ακριβώς όπως ο γιος του του είχε περιγράψει!!. Εξαιρετικά τεκμηριωμένη ιστορία που δεν αφήνει καμία αμφιβολία ότι η μετενσάρκωση είναι πραγματική.

Θιβετιανός βουδισμός: υπέρ Μετενσάρκωσης
Σχεδόν κανένας δεν έχει μελετήσει και τελειοποιήσει τις τεχνικές μετενσάρκωσης περισσότερο από ό, τι τους βουδιστές του Θιβέτ.ο Βούδας αναζήτησε έναν τρόπο να ξεφύγει από τη μιζέρια της ζωής. που εξελίχθηκε σε μια συστηματική αφύπνιση της πραγματικής συνείδησης μας, που έχει ασκηθεί με επιτυχία εδώ και αιώνες. Το μυστήριο της γέννησης και της μετενσάρκωσης αποκαλύφθηκε. με μεθόδους του διαλογισμού.

Ινδουισμός: Η Πηγή της Γνώσης υπέρ Μετενσάρκωσης!
Ινδουισμός είναι η παλαιότερη και η πιο πνευματική θρησκεία στην ανθρώπινη ιστορία. Ιδέες για το Θεό, την ψυχή και την ανθρώπινη ύπαρξη πολύ καιρό πριν απο τις γνώστες θρησκείες.
Ως εκ τούτου, η θρησκεία ήταν κυρίως μια προφορική παράδοση. Δεν υπάρχει κανένας γνωστός ιδρυτής. Ωστόσο, οι ιδέες για την μετενσάρκωση, οι νόμοι του κάρμα και τον αφηρημένου χαρακτήρα του Δημιουργού παραμένει η απόλυτη αποκάλυψη και η πηγή όλων σχεδόν των άλλων θρησκειών. ο Ινδουισμός αποδέχεται την μετενσάρκωση σαν κάτι φυσικό.©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications