Η ΤΑΙΝΙΑ PREDATOR ΔΕΝ  ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ   ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!
 Η ΤΑΙΝΙΑ PREDATOR

Ένας ερευνητής λέει την καταπληκτική ιστορία μιας ομάδας στρατιωτών που βρήκαν ένα μεγάλο μυστικό σε μια σπηλιά του Αμαζονίου σε κρυφή αποστολή και την συμπλοκή τον στρατιωτών με πλάσματα απο άλλο άλλο κόσμο, που ειναι εδώ στην Γη!

Ανέκαθεν λέγαμε ότι Horrywood είναι πραγματικότητα, και παίρνουν μηνύματα σε αυτούς που τα πιάνουν!

Το γεγονός ότι η ιστορία είναι πολύ παρόμοια με το Predator από τον John McTiernan, με πρωταγωνιστή τον Arnold Schwarzenegger το 1987, ο Schwarzenegger είναι σε μια σπηλιά με εξωγήινη φυλή στην Κεντρική Αμερική. Η ομοιότητα με την ιστορία είναι πραγματικά ενοχλητική.

Στο παρακάτω βίντεο λέει και αλλα πολλά πράγματα που η μάζα όχι άπλα δεν ξέρει αλλα ίσως δεν θα πρεπε να ξέρει διότι δεν θα είχε έλεγχο η ελίτ, και οι επιστήμονες γιατροί δουλεύουν για την σωτηρία του ανθρωπίνου γένους !

Όταν όλη η ελίτ μιλάει για μείωση πληθυσμού! και φαντάσου οτι πίσω απο την ελίτ δεν ειναι καν άνθρωποι απο αυτό τον πλανήτη!

Δύστυχος το βίντεο ειναι στα ισπανικά βλέπεις σε άλλες χώρες δεν κάνουν μόνο πλύση εγκέφαλου αυτό το προνόμιο υπάρχει μόνο στην Ελλάδα! καμιά μεγαλη σελίδα Δημοσιογράφων δεν κάνει αναφορές σε αυτά (πληρώνονται μόνο να βγάζουν ψεύτικες ειδήσεις και αναπαράγουν τους μεγαλους διαμορφωτές κοινής γνώμης! τύπου BBC DAILY MAIL CNN.κτλ.

Κάνεις νοήμων άνθρωπος δεν θα επέλεγε να ενημερώνεται απο αυτά τα κέντρα πλύσης εγκεφάλου, για την tv ούτε λόγος τα τελευταία χρονιά έχει μόνο στόχο την πλύση εγκεφάλου, το γεγονός οτι ανήκουν σε μεγάλο εργολάβους και στο σύστημα δεν λέει τίποτα μάλλον σε αρκετούς!

AETOS NEWS

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Να έχει τουλάχιστον υποτίτλους ρε παιδιά, δεν το κρίνατε απαραίτητο;
Ενδιαφέρον το θέμα, αλλά αν δεν ξέρεις την γλώσσα δεν παίρνεις χαμπάρι, μόνο ένα βίντεο με κάποιους Ισπανόφωνους.Κρίμα.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications