Ηλίας Κασιδιάρης: Θα συνεχίσουμε να λέμε την Αλήθεια παρά τις παράνομες διώξεις του καταρρέοντος καθεστώτος - ΒΙΝΤΕΟ
Ηλίας Κασιδιάρης: Θα συνεχίσουμε να λέμε την Αλήθεια παρά τις παράνομες διώξεις του καταρρέοντος καθεστώτος - ΒΙΝΤΕΟ

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, σε μια ιδιαίτερα δυναμική συνέντευξη μίλησε σήμερα το πρωί στο Ράδιο Metropolis 95.5 fm και στον δημοσιογράφο Κώστα Παπαζαφειρίου σε ζωντανή τηλεφωνική επικοινωνία μέσα απο τα κελιά της Τιμής.

"Κάθε άνθρωπος που στερείται την ελευθερία του άδικα και παράνομα είναι λογικό να είναι εξοργισμένος, αλλά έχω καταφέρει να πνίξω την οργή μου, τόσο εγώ όσοι και οι υπόλοιποι βουλευτές που βρισκόμαστε εδώ στις φυλακές. Διότι όταν ξεκινήσαμε αυτήν την προσπάθεια, όταν δηλαδή είπαμε οτι θα μπούμε μέσα στη βουλή, θα πούμε την αλήθεια στον Ελληνικό λαό και θα χτυπήσουμε
αυτό το σύστημα με μοναδικό όπλο μας την ΑΛΗΘΕΙΑ, ξέραμε οτι ήταν πολύ πιθανόν να μας βάλουνε στη φυλακή. Αυτό που προσωπικά δεν περίμενα, ήταν οτι θα μεταχειριστούν με τόσο άθλιο τρόπο την "δικαιοσύνη", χωρίς κάν να τηρήσουν ούτε τα προσχήματα."

Ο συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης, μίλησε για την πολιτική σκευωρία κατά του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, για τις δεκάδες παρανομίες που διεξήχθησαν κατα την προδικαστική διαδικασία αυτής της υπόθεσης, για τις σχέσεις μεταξύ των επίορκων δικαστικών και του υπουργού δικαιοσύνης αλλά και την μιντιακή "χρυσαυγιάδα" σκηνοθετημένη από τους βαρώνους της διαπλοκής

Εξήγησε το σκεπτικό των παράνομων προφυλακίσεων οπου στηρίζεται στην θεωρία της συλλογικής ευθύνης, αφού βάσει αυτού, κάθε εκλεγμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής φέρεται ως εν δυνάμει "αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης", ως υπεύθυνος και υπόλογος δράσεων κάθε υποστηρικτή του Κινήματος που κατα τον εισαγγελέα αποκαλείται "οπαδός" της "εγκληματικής οργάνωσης".

Η Βενιζελοσαμαρική συγκυβέρνηση βρίσκεται πλέον σε παροξυσμό, βλέποντας τον δημοσκοπικό καταποντισμό των δύο πάλαι ποτέ κραταιών κομμάτων της μεταπολίτευσης, ακόμη και απο τις φίλια προσκείμενες προς αυτούς δημοσκοπήσεις. Δεν είναι άλλωστε καθόλου τυχαίο, οτι ξαφνικά τους θυμήθηκε να αλλάξουν τον εκλογικό νόμο διασφαλίζοντας αφενός την επόμενη συγκυβέρνηση συνεργασίας και αφετέρου, διότι ο Βενιζέλος βλέποντας οτι διακυβεύεται η ασυλία του απο την μη διείσδυση του στην επόμενη βουλή, τρέμει οτι πλησιάζει η ώρα της φυλακής.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για την πρόσφατο ταξίδι Τσίπρα στο Βατικανό, ο συναγωνιστής Η. Κασιδιάρης δήλωσε πως, δεν είναι καθόλου τυχαίο οτι το κόμμα που έχει χτυπηθεί ανηλεώς απο τους ξένους τοκογλύφους και τα αμερικανοσιωνιστικά λόμπυ είναι η Χρυσή Αυγή. Ο Σύριζα ως ένα καθαρά συστημικό συνοθύλευμα, ψηφοθηρεί με την παλαιοκομματικού τύπου τακτική της υποσχετικής προς ικανοποίηση των πάντων, η γνωστή διγλωσσία του αλλά υποσχόμεθα εκτός συνόρων και άλλα διαφημίζουμε καθαρά προς εσωτερική "κατανάλωση". Για το κατοχικό δάνειο δεν μίλησε ποτέ -επι της ουσίας- ο Σύριζα. Άλλωστε, όλοι τους εντός των συνόρων μιλάνε για αντίσταση στην τροίκα, όμως στην πράξη κάνουν εντελώς το αντίθετο. Αν δεν ήμασταν γερμανικό προτεκτοράτο θα είχαμε εγγράψει στον προϋπολογισμό τις γερμανικές αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο και δεν θα πληρώναμε ούτε ευρώ στους Γερμανούς.

Πρόσφατο παράδειγμα, η σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στην Ουαλία, όταν παρουσία του δήθεν "μακεδονομάχου" Σαμαρά, ο σκοπιανός υπουργός εξωτερικών προσφωνήθηκε ωςυπουργός της "Μακεδονίας", ενώπιον δηλαδή του πρωθυπουργού της Ελλάδος, ο οποίος χασκογελούσε. Ο μοναδικός που έθεσε θέμα στην ολομέλεια του ευρωκοινοβουλίου για το ζήτημα, ήταν ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής Ε. Συναδινός και δημοσίως τότε παραδέχτηκαν εκεί οτι έγινε λάθος. Την ίδια στιγμή η ελλαδική συγκυβέρνηση όσο και οι λοιποί εκπρόσωποι ευρωβουλευτές των συστημικών κομμάτων έκαναν γαργάρα το μείζον αυτό Εθνικό θέμα υιοθετώντας έτσι σιωπηρά μια de facto αναγνώριση των σκοπιανών αξιώσεων.

Αλλά αυτά... και γενικά την πολιτική δραστηριότητα της Χρυσής Αυγής, δεν τα μαθαίνει κανείς απο την τηλεόραση, μόνο "χρυσαυγιάδες" και λασπολογία απο τις συμμαχίες της διαπλοκής του αυτοαποκαλούμενου "συνταγματικού τόξου". Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, αναφέρθηκε επίσης στον αποκλεισμό του Λαϊκού Συνδέσμου και την απαγόρευση μετάδοσης της προγραμματισμένης συνέντευξης Τύπου και παρουσίαση προγράμματος του Κινήματος στη Δ.Ε.Θ. Απαντώντας μάλιστα σε ερώτηση του δημοσιογράφου Κώστα Παπαζαφειρίου για τον "προοδευτικό" αυταρχισμό του συστήματος να αποκαλεί "ναζί" τους πατριώτες που έχουν εθνική συνείδηση και κρατούν ψηλά το εθνικά ιδανικά, ο συναγωνιστής τόνισε χαρακτηριστικά: "Το παραμύθι περί ναζισμού δεν έπιασε, το δοκιμάσανε πρίν χρόνια, αυτοί οι οποίοι πάνε και προσκυνάνε τους πραγματικούς ναζί της Ουκρανίας, αυτοί που είναι υπάλληλοι της Μέρκελ και των Γερμανών, εναντίον του μοναδικό πολιτικού κόμματος που αντιστέκεται πραγματικά".

Χρυσή Αυγή Κέρκυρας

ΑΝΑΜΕΝΌΜΕΝΗ ΑΘΏΩΣΗ στη δίκη των Πυρήνων της Φωτιάς! Golden Boys της Αριστερής Τρομοκρατίας,που έστησαν εγκληματική οργάνωση

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications