Οι ΗΠΑ βρήκαν την αφορμή που ήθελαν για επίθεση στη Συρία
Οι ΗΠΑ βρήκαν την αφορμή που ήθελαν για επίθεση στη Συρία

ΗΠΑ έτοιμες για όλα πλέον! Έτοιμες να «δράσουν» σε περίπτωση οποιασδήποτε απειλής κατά της Αμερικής, σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο που δηλώνει ότι εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να πραγματοποιήσει στρατιωτικές επιδρομές κατά των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία, γράφει το Σάββατο η Wall Street Journal.

Προειδοποιώντας για τους κινδύνους του Ισλαμικού Κράτους, το Πεντάγωνο θεωρεί ότι η διεξαγωγή επιχειρήσεων στη Συρία πιθανόν να είναι απαραίτητη, μετά τις αεροπορικές επιδρομές τις τελευταίες εβδομάδες που σταμάτησαν την προέλαση της σουνιτικής εξτρεμιστικής οργάνωσης στο Ιράκ κι ενώ η Δύση είναι συγ-κλο-νι-σμέ-νη από την εκτέλεση του αμερικανού δημοσιογράφου Τζέιμς Φόλεϊ!

Έτσι την Παρασκευή ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι ίσως χρειαστεί να πραγματοποιηθούν αεροπορικές επιδρομές στη Συρία. «Αν δούμε μια συνωμοσία κατά των Αμερικανών, μια απειλή για τις ΗΠΑ απ' οπουδήποτε, είμαστε έτοιμοι να λάβουμε μέτρα κατά της απειλής αυτής» δήλωσε ο Μπεν Ροντς, αναπληρωτής σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του αμερικανού προέδρου, τον οποίο επικαλείται η εφημερίδα.

Είδατε τι πρόσθεση σου κάνει ένας αποκεφαλισμός + τα παγκόσμια ΜΜΕ + το κοινό που δεν έχει μάθει να σκέφτεται από μόνο του και καταπίνει αμάσητα ολόκληρα μελλοντικά χαλιφάτα!

Η Μέρκελ σε συνεννοήση με τις ΗΠΑ, αντί να αναγνωρίσει ένα ανεξάρτητο κράτος για τους Κούρδους, τι τους κάνει; Τους οπλίζει ενάντια στον εχθρό που λέγεται τζιχαντιστές και ο Ομπάμα έχει φαγούρα στα χέρια να ανοίξει και κατά Συρία επιθέσεις αφού του σκότωσαν - με κινηματογραφική άδεια - τον αγαπημένο του δημοσιογράφο.

Συγχύστηκε δε, τόοοοσο πολύ μ' αυτό που διέκοψε τις διακοπές του για να κάνει παγκόσμιο διάγγελμα. Ευθύς αμέσως, ξαναγύρισε πάντως στο γκολφ του, κάτι που σχολιάστηκε αρνητικά από πολλούς αμερικανούς. Πήγε να παίξει γκολφ σαν να μην τρέχει τίποτα;

Όχι καλέ, πήγε να παίξει γκολφ σκεπτόμενος που θα ρίξει το επόμενο μπαλάκι του πολέμου! Δεν κάνει διακοπές ο άνθρωπος. Εργάζεται!!!!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications