Μυστική βάση της Dulce του Νέου Μεξικού - μέρος Α,Ειδικά τρένα σε υπόγειες σήραγγες και εξωγήινοι,

Η μυστική βάση Dulce και οι εξωγήινοι! που τελικά δεν ήταν φαντασία κάποιων συνομωσιολόγων,όπως πασάρουν συνεχεία στους θνητούς!Οι πρώτες μαρτυρίες για τη συγκεκριμένη βάση, προήλθαν από ανθρώπους, που εργάστηκαν για την κατασκευή της και δούλεψαν στα εργαστήρια, από άτομα σε μυστικές υπηρεσίες (FBI, CIA, NSA) και από διάφορους διαπιστευμένους ερευνητές. Αργότερα, εφόσον το θέμα πήρε δημοσιότητα, ασχολήθηκαν περισσότεροι, έως ότου επιβεβαιώθηκε ότι η μυστική βάση Dulse, τελικά υπάρχει και δεν είναι αποκύημα φαντασίας κάποιων συνομωσιολόγων.

Η κωμόπολη Dulce στην Πολιτεία του Νέου ΜεξικούΣτην πολιτεία του Νέου Μεξικού, στα βόρεια σύνορα με την πολιτεία του Κολοράντο, σε μια από τις πιο όμορφες και γραφικές περιοχές των ΗΠΑ, βρίσκεται η μικρή κωμόποληDulce με πληθυσμό περίπου 3.000 κατοίκους. Εδώ και δεκαετίες, το όνομα αυτής της μικρής πόλης έχει συνδεθεί με κάθε λογής φήμες σχετικά με υπόγειες εγκαταστάσεις που υπάρχουν εκεί, εμφανίσεις UFO, ακρωτηριασμούς βοοειδών και άλλα περίεργα συμβάντα στην περιοχή της Archuleta Mesa, που βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα βορειότερα από την Dulce, μέσα στα όρια της αυτόνομης περιοχής των ινδιάνων Jicarilla Apache.

Οι φήμες που έχουν κυκλοφορήσει για την υπόγεια βάση, λένε ότι υπάρχουν 7 επίπεδα κάτω από το έδαφος όπου έχουν πραγματοποιηθεί βιο-γενετικά πειράματα με την συμμετοχή τόσο των ανθρώπων όσο και των εξωγήινων. Ορισμένοι, οι οποίοι ισχυρίστηκαν ότι βρέθηκαν εκεί, διατείνονται οτι είδαν δεξαμενές γεμάτες υγρό με επιπλέοντα ανθρώπινα και ζωικά μέλη. Το Επίπεδο Έξι της υπόγειας βάσης αναφέρεται ως "Αίθουσα του Εφιάλτη" ("Nightmare Hall"), όπου σύμφωνα με ισχυρισμούς υπήρχαν κλουβιά με αλλόκοτα υβριδικά όντα που ήταν το αποτέλεσμα γενετικών πειραματισμών.

Ο Phil Schneider Ένας γεωλόγος-μηχανικός, ο Phil Schneider, που άρχισε να μιλάει ανοιχτά τον Μάιο του 1995 για αυτά που γνώριζε για τις μυστικές υπόγειες βάσεις, επτά μήνες αργότερα, τον Ιανουάριο του 1996, βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του με ένα λαστιχένιο σωλήνα τυλιγμένο τρεις φορές γύρω από τον λαιμό του - σύμφωνα με τις αρχές επρόκειτο για "αυτοκτονία"(ΚΛΑΣΙΚΑ). Ο Phil Schneider ανέφερε οτι είχε εμπλακεί σε μια ένοπλη σύγκρουση με εξωγήινους το 1979, όταν η γεώτρηση την οποία έπαιρνε μέρος είχε διεισδύσει σε ένα σπήλαιο βαθιά μέσα στην Archuleta Mesa. Ως αποτέλεσμα αυτής της ένοπλης σύγκρουσης, ανασύρθηκαν 66 πτώματα μετά από την ανταλλαγή πυρών με τους εξωγήινους. Οι φήμες παρέμεναν για όλα αυτά τα χρόνια, χωρίς αδιάσειστα στοιχεία ότι κάποιες από αυτές ίσως να είχαν πραγματική υπόσταση.

Κατά τη διάρκεια διαλέξεών του, ο Phil δήλωσε ότι υπήρχαν τουλάχιστον 131 Υπόγειες Στρατιωτικές Βάσεις Μεγάλου Βάθους (D.U.M.B.) που είχαν κατασκευαστεί στις ΗΠΑ από το 1947. Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με τον Phil, οι Ηνωμένες Πολιτείες κατασκεύαζαν υπόγειες βάσεις μέρα και νύχτα αδιάκοπα από την δεκαετία του 1940. Μέχρι τα τέλη του 1995, σύμφωνα με τον Phil, υπήρχαν 1.477 (DUMB) σε όλο τον κόσμο. Ο Phil ανέφερε επίσης ότι υπήρχαν περίπου τρεις DUMB ανά πολιτεία των ΗΠΑ, και ότι το κόστος της κάθε μονάδας ήταν μεταξύ δεκαπέντε και είκοσι έξι δισεκατομμύρια δολάρια. Πολλές από αυτές τις βάσεις βρίσκονται σε πάνω από ένα μίλι βάθος (1.600 μέτρα), και για την κατασκευή τους έχουν αφαιρεθεί πάνω από τέσσερα κυβικά μίλια υλικών. Σύμφωνα με τον Phil, οι υπόγειες βάσεις διασυνδέονται μέσω ενός συστήματος από υπόγειες σήραγγες που ενσωματώνει υψηλής ταχύτητας μονόγραμμα τρένα που λειτουργούν με μαγνητική ανύψωση.

Κατά τη διάρκεια διαλέξεών του, ο Phil δήλωσε ότι υπήρχαν τουλάχιστον 131 Υπόγειες Στρατιωτικές Βάσεις Μεγάλου Βάθους (D.U.M.B.) που είχαν κατασκευαστεί στις ΗΠΑ από το 1947. Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με τον Phil, οι Ηνωμένες Πολιτείες κατασκεύαζαν υπόγειες βάσεις μέρα και νύχτα αδιάκοπα από την δεκαετία του 1940. Μέχρι τα τέλη του 1995, σύμφωνα με τον Phil, υπήρχαν 1.477 (DUMB) σε όλο τον κόσμο. Ο Phil ανέφερε επίσης ότι υπήρχαν περίπου τρεις DUMB ανά πολιτεία των ΗΠΑ, και ότι το κόστος της κάθε μονάδας ήταν μεταξύ δεκαπέντε και είκοσι έξι δισεκατομμύρια δολάρια. Πολλές από αυτές τις βάσεις βρίσκονται σε πάνω από ένα μίλι βάθος (1.600 μέτρα), και για την κατασκευή τους έχουν αφαιρεθεί πάνω από τέσσερα κυβικά μίλια υλικών. Σύμφωνα με τον Phil, οι υπόγειες βάσεις διασυνδέονται μέσω ενός συστήματος από υπόγειες σήραγγες που ενσωματώνει υψηλής ταχύτητας μονόγραμμα τρένα που λειτουργούν με μαγνητική ανύψωση.

Ειδικά τρένα σε υπόγειες σήραγγες διασυνδέουν με μεγάλες ταχύτητες τις μυστικές υπόγειες εγκαταστάσεις.

Η Εταιρεία RAND αναφέρεται δημοσίως στο θέμα της υπόγειας διασύνδεσης με γρήγορα υπόγεια τρένα από το 1972 Άρθρο που δημοσιεύτηκε στη εφημερίδα Los Angeles Times στις 11 Ιουνίου 1972. "Ταχύτητες έως και 10.000 μίλια την ώρα έχουν εξεταστεί σε μελέτες από την εταιρεία RAND - σε μια περίπτωση για παράδειγμα μια απευθείας υπόγεια σύνδεση μεταξύ του Λος Άντζελες και της Νέας Υόρκης θα απαιτούσε μόνο 21 λεπτά ταξιδιού!" http://www.thelivingmoon.com/45jack_files/03files/The_Tubes.html

Ένα ταξίδι από το Λος Άντζελες στην Νέα Υόρκη σε 21 λεπτά! Ενώ μπορεί να ακούγεται πολύ απίστευτο για να είναι αληθινό, το 1972 οι επιστήμονες δήλωναν δημοσίως οτι θα μπορούσε να κατασκευαστεί και θα έπρεπε να κατασκευαστεί. Η RAND Corporation μελετούσε και είχε αναπτύξει ένα σύστημα υπόγειου τρένου που θα μπορούσε να μεταφέρει επιβάτες και αυτοκίνητα από τη Νέα Υόρκη στο Λος Άντζελες σε μισή ώρα με ταχύτητες έως και 10.000 μίλια ανά ώρα.

Αυτά αναφέρονται σε άρθρο που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Los Angeles Times στις 11 Ιουνίου 1972. Πρόκειται για μια συνέντευξη με τον πρώτο στην ιεραρχία φυσικό της RAND Corporation, τον Δρ Robert M. Salter που αναφέρεται στα οφέλη της κατασκευής ενός Υπόγειου Συστήματος Διαμετακόμισης Υπερυψηλής Ταχύτητας (underground Very High Speed Transit system - VHST) στις Ηνωμένες Πολιτείες. Περιγράφει τα οικονομικά και περιβαλλοντικά οφέλη της υπόγειας μεταφοράς και δηλώνει οτι το ταξίδι με τέτοιες εκπληκτικές ταχύτητες μπορεί να επιτευχθεί με τη χρήση συμβατικών (το 1972) τεχνολογιών.

Ακούγεται πολύ λογικό: Ο σχεδιασμός της κυβέρνησής των ΗΠΑ για τη Συνέχεια της Κυβέρνησης (Continuity Of Government - COG) [σε περίπτωση πυρηνικής επίθεσης] περιλαμβάνει υπόγειες εγκαταστάσεις και καταφύγια-bunkers που βρίσκονται διάσπαρτα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι εύλογο οτι οι σχεδιαστές θα πρέπει επίσης να είχαν εξετάσει με ποιον τρόπο οι γραμμές ανεφοδιασμού τους θα μπορούσαν να προστατεύονται από ενδεχόμενες από αέρος επιθέσεις. Κάποιος από εκείνους που εμπλέκονταν στο σχεδιασμό, θα είχε συνειδητοποιήσει οτι ένα υπερταχύ σύστημα μεταφοράς με υπόγειες σήραγγες (VHST) θα ήταν ιδανικό για την προστασία της μεταφοράς προσωπικού και ζωτικών προμηθειών κάτω από ένα πεδίο μάχης επί αμερικανικού εδάφους χωρίς κίνδυνο ή επιθέσεις από αέρος.

Αν οι στρατιωτικοί στρατηγικοί σχεδιαστές ήξεραν οτι ένα τέτοιο εντυπωσιακό σύστημα θα μπορούσε να κατασκευαστεί, το να μην το κατασκευάσουν και να αφήσουν το σύστημα των εθνικών υποδομών των μεταφορών των ΗΠΑ πάνω από το έδαφος, ευάλωτο σε στρατιωτικές επίθεσεις ή φυσικές καταστροφές, θα ήταν σαν να παραμελούν τους βασικούς αντικειμενικούς σκοπούς της εθνικής ασφαλείας.

Οι υπόγειες βάσεις και η διασύνδεσή τους To Υπόγειο Σύστημα Διαμετακόμισης Υπερυψηλής Ταχύτητας (Underground Very High Speed Transit System - VHST) επεκτείνει την βασική ιδέα των δικτύων μετρό (που βρίσκονται κάτω από διάφορες μεγαλουπόλεις ανά τον κόσμο και παρέχουν ταχύτατα υπόγεια δίκτυα διασυνδέσεων σε διάφορα σημεία τους), στο επίπεδο μιας ολόκληρης χώρας ή όπως πολλοί ισχυρίζονται σε διαπλανητικό επίπεδο.

Οι γενικές αρχές πάνω στις οποίες στηρίζεται αυτό το σύστημα είναι σχετικά απλές: Οχήματα που χρησιμοποιούν την ηλεκτρομαγνητική ανύψωση και πρόωση (MAGLEV - magnetic levitation) και κινούνται ταχύτατα σε υπόγειες σήραγγες υπό κενό αέρος. Οι σήραγγες βρίκονται σε υποπίεση - πρακτικά σε κενό αέρος - ώστε οι ενεργειακές απώλειες λόγω της τριβής στον αέρα να εξαλείφονται και να είναι πολύ μικρότερες από ότι για τα αεροσκάφη.

Τα οχήματα αυτά καβαλάνε τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα όπως μία σανίδα του σερφ καβαλάει τα κύματα του ωκεανού. Τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα παράγονται από παλμικά ή ταλαντούμενα ηλεκτρικά ρεύματα σε ηλεκτρικούς αγωγούς που αποτελούν την δομή του "υποστρώματος του δρόμου" στην σήραγγα που βρίσκεται υπό κενό αέρος. Αντίθετα μαγνητικά πεδία στο όχημα δημιουργούνται με τη βοήθεια ενός βρόγχου υπεραγώγιμων καλωδίων που μεταφέρουν ρεύμα της τάξης του ενός εκατομμυρίου αμπέρ. Το σύστημα διατηρεί την ενέργειά του σε πολύ υψηλό βαθμό.

Αποτελεί κοινό μυστικό το γεγονός οτι η πολεμική αεροπορία, ο στρατός και το ναυτικό των ΗΠΑ διαθέτουν πολλές υπόγειες εγκαταστάσεις. Στην φωτογραφία, το διατρητικό μηχάνημα διάνοιξης σηράγγων της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ στο Little Skull Mountain της Nevada στις ΗΠΑ (Δεκέμβριος 1982).

Οι σήραγγες αποτελούν το σημαντικότερο κατασκευαστικό έργο και αντιστοιχούν στο περισσότερο κόστος. Τοποθετούνται αρκετές εκατοντάδες μέτρα υπόγεια διαμέσου στερεών πετρωμάτων.

Οι υπόγειες σήραγγες δημιουργούνται με τη χρήση εξελιγμένων διατρητικών μηχανών - κυρίως πυρηνοκίνητων μηχανών διάτρησης με θερμαινόμενο διατρητικό στέλεχος βολφραμίου ("Subterrene") που μπορούν να προχωρήσουν λιώνοντας τα πυριγενή πετρώματα και κινούνται με ταχύτητα μέχρι και επτά μίλια ανά ημέρα (11 χλμ/μέρα) - [βλ. Το Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας στις ΗΠΑ με αριθμό 3881777 που έχει εκδοθεί την 6η Μαίου του 1975].

Αυτές οι μηχανές διαπερνούν τον βράχο όπως ένα ζεστό μαχαίρι διαπερνάει το βούτυρο, δημιουργώντας μια συνεχή σήραγγα κυκλικής διατομής με μαύρα υαλωμένα τοιχώματα που οφείλεται στην κρούστα που σχηματίζουν τα λυωμένα πετρώματα που επαναψύχονται. Με αυτό τον τρόπο δεν παράγονται καθόλου άχρηστα υλικά εκσκαφής που θα έπρεπε να απομακρύνονται και να εναποτίθενται στην επιφάνεια, πράγμα που είναι προφανέστατα εξαιρετικά βολικό.

Στο βιβλίο του Richard Sauder "Υπόγειες Βάσεις και Σήραγγες" (Underground-Bases and Tunnels) αναφέρεται στην λειτουργία του "Subterrene":

Η θερμότητα παρέχεται από έναν μικρών διαστάσεων, συμπαγή πυρηνικό αντιδραστήρα μέσα στον οποίο κυκλοφορεί υγροποιημένο λίθιο από τον πυρήνα του αντιδραστήρα μέχρι το μέτωπο της σήραγγας, όπου λιώνει τον βράχο. Κατά τη διαδικασία της τήξης του βράχου το λίθιο χάνει μερική από τη θερμότητα του. Στη συνέχεια κυκλοφορεί πίσω κατά μήκος της εξωτερικής επιφάνειας του μηχανήματος διάνοιξης της σήραγγας για να βοηθήσει την ψύξη του υαλοποιημένου βράχου, καθώς το μηχάνημα της διάνοιξης της σήραγγας συνεχίζει τον δρόμο του προς τα εμπρός.

Το λίθιο που έχει ψυχθεί διοχετεύεται στη συνέχεια πίσω στο εσωτερικό του αντιδραστήρα, όπου όλος ο κύκλος ξεκινά από την αρχή. Με αυτόν τον τρόπο το πυρηνικό subterrene διαπερνάει τον βράχο σαν ένας πυρηνοκίνητος γαιοσκώληκας, που παράγει θερμοκρασία 2.000 βαθμούς Fahrenheit (1.100 βαθμούς Κελσίου), σκάβοντας τον δρόμο του βαθιά κάτω από την επιφάνεια της Γης."

Η πραγματικότητα της ύπαρξης ενός τεράστιου υπόγειου σύστηματος σηράγγων υποστηρίζεται περαιτέρω από την πρωτοποριακή έρευνα του συγγραφέα Richard Sauder στο βιβλίο του Υπόγειες Βάσεις και Σήραγγες ("Underground Bases and Tunnels").

Παγκοσμιοποίηση & εξωγήινοι Phil Schneider

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Πριν από αρκετό καιρό που σου είπα να ψάξεις για την βάση Ντούλτσε και τον Φελιπ Σνάιντερ σου μίλησα και για να ψάξεις τις υπόγειες σήραγγες όπου μπορούν να μεταφερθούν σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου.Να πάνε από Αμερική Ευρώπη Ασία και όπου θελήσουν.
Λανθασμένα γράφεις ότι γίνονται γεννετικα πειραματα με την συμμετοχή ανθρώπων.Δεν υπάρχει συμμετοχή αλλά αρπαγή .Είναι τα εκατομμύρια ανθρώπων κάθε χρόνο που εξαφανίζονται από την επιφάνεια της γης και οδηγουνται στα έγκατα της.Ειναι η συμφωνία που είχε κάνει ο Αμερικανός πρόεδρος στα μέσα περίπου του περασμένου αιώνα .Θα δίνουν στην ανθρωπότητα τεχνολογία με αντάλλαγμα τις αρπαγές ανθρώπων από την επιφάνεια της γης.
Όλοι οι ηγέτες του πλανήτη γνώριζαν και γνωρίζουν τι γίνεται.
Επειδή παριστάνεις τον ψαγμενο αλλά δεν είσαι ψάξε να βρεις με ποιες δυνάμεις συναργαζοτανε και ο αγαπημένος σου Χίτλερ.Ποιους έψαχνε να βρει στο Θιβέτ .
Μιλάμε για εξωγήινους η εσωγηινους που διοικούν τον πλανήτη με πειραματόζωα τους ανθρώπους που τους χρησιμοποιούν ως ενεργειακή τροφή;Που εάν εξαφανιστεί το ανθρώπινο είδος παράλληλα εξαφανίζονται και εκείνοι.
Και μιας και δεν πιστεύεις στον Χριστό επειδή είσαι εσύ το μπερέ
πρέπει να ψάξεις και με ποιους συναντήθηκε μετά την Ανάσταση του ο Χριστός στον Άδη.
Εάν σε φωτίσει κάποια στιγμή το άγιο πνεύμα και ξεδιαλυνεις στο μυαλό σου τα πράγματα,που αυτό προϋποθέτει και την κατανοηση της ουσίας του Χριστιανισμού καθώς και το γιατί ενανθρώπιση με ο ίδιος ο Θεός και από ποιους προσπάθησε να μας διαφυλάξει καθώς και το νόημα της σταύρωσης και της ανάστασης ,τότε θα Κούτουλας το κεφάλι σου στον τοίχο.
Αυτοί φιλαράκο είναι στην γη πριν να δημιουργηθεί ο άνθρωπος.Οι άνθρωποι δημιουργήθηκαν από τον Θεό μετά από αυτούς.Την τεχνολογία αυτοί την έδωσαν στους ανθρώπους.Και....μην νομίζεις;Μεταξύ τους οι εσωγήινοι η αλλιώς ουφο που τους αποκαλείς μέσα στις υπόγειες πολιτείες τους είναι και αυτοί χωρισμένοι σε ομάδες.Σε κομματα.Εμφυλιος γίνεται μεταξυ τους.
Ψάξε.Γιατι ακόμα είσαι στο μηδέν.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications