άλλη μια απόδειξη για τους θεούς! ανακάλυψη: Τοιχογραφίες 10.000 ετών αναπαριστούν εξωγήινους [Βίντεο]
άλλη μια απόδειξη για τους θεούς! ανακάλυψη: Τοιχογραφίες 10.000 ετών αναπαριστούν εξωγήινους [Βίντεο]

Το τμήμα αρχαιολογίας της περιοχής Chhattisgarh που βρίσκεται στην κεντρική Ινδία αναμένεται να ζητήσει τη βοήθεια ειδικών ερευνητών, αρχαιολόγων, αλλά και της NASA προκειμένου να γίνει περαιτέρω έρευνα πάνω στις 10.000 ετών τοιχογραφίες που εντοπίστηκαν στην περιοχή Charama, οι οποίες φαίνεται ότι παριστάνουν εξωγήινους και UFOs.

Σύμφωνα με τον αρχαιολόγο JR Bhagat, αυτές οι ζωγραφιές απεικονίζουν εξωγήινους οι οποίοι μοιάζουν με αυτούς που πρωταγωνιστούν σε ταινίες του Hollywood και το Bollywood.

Τα ευρήματα αυτά μας δείχνουν ότι οι προϊστορικοί άνθρωποι ίσως είχαν δει, έρθει σε επαφή ή φανταστεί όντα από άλλους πλανήτες, τα οποία έως σήμερα φυσικά προκαλούν την περιέργεια στους σημερινούς ανθρώπους και ερευνητές. Απαιτείται διεξοδική και λεπτομερής έρευνα πάνω σε αυτές τις ανακαλύψεις. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει στην περιοχή κάποιος ειδικός ερευνητής που να μπορεί να ασχοληθεί και να εξετάσει αυτά τα ευρήματα, δήλωσε ο Bhagat.

Από τις διάφορες εκδοχές και ερμηνείες που έχουν ειπωθεί για τις τοιχογραφίες από τους ντόπιους κατοίκους, μία εξ” αυτών αναφέρει ότι την περιοχή είχαν επισκεφθεί οι «rohela», όντα μικρών διαστάσεων, τα οποία είχαν προσγειωθεί με τους ιπτάμενους τους δίσκους και είχαν απαγάγει δύο ανθρώπους οι οποίοι δεν επέστρεψαν ποτέ πίσω.

Οι ζωγραφιές έχουν γίνει από φυσικά χρώματα και δεν έχουν ξεθωριάσει πολύ, παρά τα χρόνια. Οι παράξενες φιγούρες φαίνεται ότι κρατούν όπλα-αντικείμενα και δεν έχουν σαφή χαρακτηριστικά. Συγκεκριμένα, λείπουν οι μύτες και τα στόματα. Σε μερικές ζωγραφιές, απεικονίζονται να φοράνε διαστημικές στολές. Δεν μπορούμε να απορρίψουμε την εικασία ότι οι άνθρωποι της εποχής εκείνης είχαν τρομερή φαντασία, αλλά συνήθως οι άνθρωποι φαντάζονται τέτοια πράγματα, δήλωσε ο αρχαιολόγος.

Πρόσθεσε, τέλος, ότι οι ζωγραφιές των όντων και των υπολοίπων σχημάτων θυμίζουν πολύ τις αντίστοιχες παραστάσεις των εξωγήινων και των UFOs των κινηματογραφικών ταινιών.Ακόμα μία περίπτωση τοιχογραφιών που αναπαριστούν μορφές εξωγήινων όπως τις είδαν και κατέγραψαν οι άνθρωποι της εποχής ή αποτέλεσμα της φαντασίας τους;

ΚΡΑΤΑΤΕ ΓΕΡΑ ΜΕ BLUE BEEN ΤΑ UFO ΤΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΩΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΠΛΑ!ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΏΣΕΙ ΤΡΙΣ ΚΟΣΜΟ! ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΗ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ! ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕ ΕΞΩΓΉΙΝΟΥΣ!! ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΡΟΛΟ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ! ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΕΙΝΟΣΑΎΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΕΝΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ! ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ! ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΕΙΔΟΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ! ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Ο ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ ΤΑΧΑ!
  • Αγία Γραφή : ένα UFO οδήγησε τους τρεις σοφούς άνδρες : Κατά Ματθαίον Ευαγγέλιον 2,1-2,2-10 δεύτερο μέρος,
  • Το πέλμα αλουμινίου 200.000 ετών! άλλη μια απόδειξη!. για τους θεούς!
  • Βοήθεια στον Μωυσή από Εξωγήινους, τα ίδια τα βιβλία σας τα λένε κύριοι παπάδες
  • Ένα από τα πιο διάσημα έργα του Tassili δείχνει από ό, τι φαίνεται να είναι κάποιο είδος οχήματος με ένα σχοινί, τραβώντας μια ομάδα γυναικών που φαίνεται να είναι θύματα απαγωγής. Οι γιοι του Θεού πήραν τις κόρες των ανθρώπων στη Γένεση 6:02.εξωγήινος με ράσα από παλαιολιθική εποχή στο tassili,
  • Αυτά τα αρχαία επίμηκες κρανία δεν είναι ανθρώπινα! βίντεο, αποκλειστικό,
  • ΠΟΣΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΕ Ο ΓΙΑΧΒΕ; (Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΑΧ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ)???
  • Ο ΘΕΟΣ ΕΞΩΓΙΗΝΟΣ ΓΙΑΧΒΕ Ο ΣΙΒΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ! ΕΞΩΓΙΗΝΟΣ! Vimanas αληθινό Star Wars 5000 χρόνια πριν! ποιοι θεοί Δαρβίνος και πράσινα άλογα! post για λίγους! μέρος πρώτο,
  • WANDJINA, ΟΙ ΑΡΧΑΙΕΣ ΘΕΟΤΗΤΕΣ (ΕΞΩΓΙΗΝΟΙ) ΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ
  • οι εξωγήινοι να διανύσουν τις αχανείς εκτάσεις του διαστήματος ...βαρυτικό προωστικό σύστημα των UFO.αφιέρωμα
  • οι θεοί που ήρθαν απο τον ουρανό στην Αυστραλία
  • Η ΕΛΙΤ ΞΕΡΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ!(ΒΛΕΠΕ ΤΟ ΝΕΟ ΠΙΟΝΙ ΣΤΟ ΕΛΑΝΤΑ) ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑ ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΨΕΥΤΟΘΑΥΜΑΤΑ! ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΟΣΟ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ, (ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ! ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΠΕΡΙ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΠΙΣΤΟΥΣ!!!!ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ!) Σήμερα η θρησκεία ελέγχει τα μυαλά και περιορίζει τη σκέψη κάθε θρησκεία είναι μέρος αυτής της συνωμοσίας.

    Post A Comment:

    3 comments

    Ανώνυμοςείπε...

    Kαι η συνωμοσία έχει και κάποια όρια σώνει και καλά μια ζωγραφιά που την έκανε κάποιος άνθρωπος τον σπηλαίων πρέπει να είναι οπωσδήποτε εξωγήινου έλεος ρε,έλεος με την αποβλάκωση

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΟΣΤ, ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΞΩΓΉΙΝΟΥΣ ! ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ ΑΓΑΠΗΤΕ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΣΟΥ ΕΔΩ,,, Η ΣΕΛΙΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑ , ΤΗΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ;;; ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΤΡΑΒΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ! ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΕΡΑ!

    Ανώνυμοςείπε...

    Αν ήμουνα κανένα πρόβατο αγαπητέ όπως λες δεν θα έμπαινα σε αυτό το blog για να διαβάσω διαφορετικές απόψεις,αλλα ας είμαστε και λίγο σοβαρή πια το ότι βρέθηκαν αυτές η αρχαίες ζωγραφιές και να πετάμε μπαρούφες ότι ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ είναι εξωγήινοι χωρίς να ξέρεις να είσαι σίγουρος ότι όντως είναι..και μην μου πετάξεις κάνα link με εξωγήινους τα έχω διάβαση τα περισσότερα αλλα σε αυτήν την περίπτωση δεν έχεις καμια απόδειξη και κρίνεις μονο από μια ζωγραφιά...

    Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications