Ήταν κλινικά νεκρή για 26 λεπτά και επέστρεψε στη ζωή!
Ήταν κλινικά νεκρή για 26 λεπτά και επέστρεψε στη ζωή!

Για ένα μικρό “θαύμα” κάνουν λόγο γιατροί και νοσηλευτές σε νοσοκομείο της Αριζόνα των ΗΠΑ, οι οποίοι είδαν με τα μάτια τους μια γυναίκα να επανέρχεται στην ζωή, 26 ολόκληρα λεπτά αφότου είχε χαρακτηριστεί από τους γιατρούς ως “κλινικά νεκρή”.

Πρωταγωνίστρια της ζωής όπως αποδείχτηκε είναι η Debbie Biggles, η οποία, το προηγούμενο Σάββατο πήγε κανονικά στην εργασία της σε ένα κτηνιατρείο της πόλης της. Σύμφωνα με τους ανθρώπους που ήταν δίπλα της εκείνη τη στιγμή, η Debbie ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις της και σωριάστηκε στο έδαφος.

Οι συνάδελφοί της την είδαν να γίνεται “μπλε-μοβ” και να μην αναπνέει σχεδόν καθόλου. Ένας από αυτούς ξεκίνησε αμέσως να της προσφέρει τις πρώτες βοήθειες μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο που είχαν καλέσει.

Η Debbie Biggles μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί που την εισήγαγαν στην εντατική είπαν αμέσως ότι οι ελπίδες της να παραμείνει στη ζωή ήταν “μηδαμινές”.

Ο δρ Kurt Solem του νοσοκομείου είπε ότι η τυχερή μέσα στην ατυχία της γυναίκα ήταν κλινικά νεκρή για 26 λεπτά κατά τα οποία δεν είχε καμία δραστηριότητα στα νεύρα, η καρδιά της είχε σταματήσει και δεν ανέπνεε. Και τότε, εντελώς ξαφνικά, επανήλθε στην ζωή και άρχισε να αναπνέει κανονικά.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications