Το είδωλο του θεού Θορ...Οι Illuminati κήρυξαν τον πόλεμο στην ανθρωπότητα

Οι Έλληνες είναι η τελευταία και η μόνη ελπίδα του κόσμου.Το μεγάλο “μυστικό” των τελευταίων αιώνων. Σε λάθος πλευρά του Ατλαντικού κοιτούν οι λαοί το γερμανικό Ράιχ.

Μέσα στα χιλιάδες χρόνια της ιστορίας οι Έλληνες είναι μια ξεχωριστή περίπτωση λαού, γιατί πρωταγωνίστησαν σε όλες τις μεγάλες “καμπές” της ανθρώπινης ιστορίας. Έχουν δοξαστεί ως ο πλέον αξιόμαχος λαός. Έχουν δώσει μάχες όλων των ειδών και απέναντι στο σύνολο των ισχυρών αντιπάλων αυτού του κόσμου και έχουν διακριθεί σ’ αυτές. Παρ’ όλο που έγιναν διάσημοι για τα πνευματικά τους έργα μέσα στον χρόνο, έδειξαν μεγάλη γενναιότητα, δύναμη και αντοχή και στα πεδία των μαχών. Οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι εφεύραν το θέατρο και τον αθλητισμό για να γιορτάσουν τη ζωή, ήταν εκείνοι, που στις εποχές του σκότους έστηναν σκηνικά θυσίας σε άνισους πολέμους.

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

Ξεχώρισαν για τη γενναιότητά τους στα στρατιωτικά πεδία ακόμα και σε εποχές που αυτό ήταν θεωρητικά αδύνατον. Ξεχώρισαν ακόμα και στην εποχή εκείνη, όπου τις νίκες πλέον τις δίνει η τεχνολογία και όχι η δύναμη της ψυχής. Ακόμα όμως και σε αυτήν την εποχή οι Έλληνες έκαναν τη “διαφορά” …219 ημέρες αντίστασης πρόβαλαν απέναντι στις σιδερόφραχτες μεραρχίες του Χίτλερ …Την ώρα που η “υπερδύναμη” Γαλλία αντιστάθηκε για 43 ημέρες και η “διπλάσια” Ολλανδία για 3 …Μιλάμε για διαφορές ασύλληπτες για τα μεγέθη των λαών.

…Κι όμως, υπάρχει περίπτωση όλος αυτός ο υπεράνθρωπος αγώνας να ήταν λάθος …Λάθος τρομερό για έναν εμπειροπόλεμο λαό, όπως είναι οι Έλληνες …Λάθος ασυγχώρητο για τους φημισμένους Έλληνες …Λάθος επικίνδυνο για όλους τους λαούς του κόσμου, εφόσον οι Έλληνες εδώ και αιώνες είναι οι “φύλακες” του δυτικού πολιτισμού …Αυτοί, οι οποίοι στήνουν τις “Θερμοπύλες”, όταν όλοι οι υπόλοιποι δεν αντιλαμβάνονται καν τον κίνδυνο. Όταν όμως αυτοί οι “φύλακες” δεν αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει, κινδυνεύουν οι πάντες και όχι μόνον οι ίδιοι.

Γιατί ήταν λάθος η μάχη που έδωσαν οι Έλληνες εναντίον του ναζισμού; …Ήταν λάθος, όχι επειδή οι Έλληνες για ακόμα μία φορά πολέμησαν για την πατρίδα τους, αλλά επειδή δεν κατάλαβαν τον εχθρό τους. Έπεσαν με το απόλυτο πάθος σε ένα “είδωλο” και δεν κατάλαβαν ότι ο εχθρός βρισκόταν από “πίσω” τους. Δεν κατάλαβαν ότι αυτός, ο οποίος τους “πουλούσε” προστασία, ήταν ο ίδιος που όπλισε και έστρεψε τους Ναζί εναντίον τους …Κοιτούσαν σε λανθασμένη “ακτή” του ωκεανού …Οι ΗΠΑ ήταν το γερμανικό Τρίτο Ράιχ και αυτό δεν κατάλαβαν. ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΗΠΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΡΙΤΟ ΡΑΪΧ …Δικός τους πληρωμένος κομπάρσος ήταν ο Χίτλερ …Αυτό δεν κατάλαβαν οι Έλληνες …Δεν το κατάλαβαν οι μόνοι ανάμεσα στους λαούς, οι οποίοι θα μπορούσαν να το καταλάβουν.

Αυτό συνέβη, γιατί η τακτική των ιμπεριαλιστών ήταν πρωτοφανής …Ακόμα και για την εμπειρία των Ελλήνων πρωτοφανής. Το γερμανικό Τρίτο Ράιχ ήταν ανίκητο, γιατί ήταν μεταμφιεσμένο. Εμφάνιζε ένα προκλητικά βίαιο και γερμανόφωνο “τέρας” για να απειλεί τους λαούς, ενώ στην πραγματικότητα ήταν αγγλόφωνο. Εμφάνιζε το γερμανόφωνο “είδωλό” του μπροστά του για να “γκρεμίζει” τα πάντα, απειλώντας τον κόσμο, ενώ αυτό ακολουθούσε από πίσω και άρπαζε τα πάντα, “μιλώντας” αγγλικά και “σώζοντας” τον κόσμο. Δημιούργησε μια ιμπεριαλιστική “καρικατούρα” σαν τον Χίτλερ και τους Ναζί, προκειμένου να “σαρώνει” από πίσω τους τα πάντα σαν “σοβαρός” προστάτης …Μια τεράστια “θεριστική” μηχανή, η οποία “θέρισε” ολόκληρο τον κόσμο.

Στοιχεία υπήρχαν να αξιολογηθεί η κατάσταση εμμέσως, αλλά κι αυτά, όπως αποδείχθηκε μέσα στον χρόνο, δεν έφταναν …Δεν κατάλαβαν οι Έλληνες την πραγματική ταυτότητα των “αφεντικών”, παρατηρώντας τους “υπαλλήλους” τους …Δεν ξεχώρισαν τα “αφεντικά”, βλέποντας προς τα πού πήγαιναν τα “κέρδη”. Τι σημαίνουν πρακτικά αυτά; …Πως, είτε με τον έναν τρόπο είτε με τον άλλο, είχαν στοιχεία να καταλάβουν ότι τα πράγματα δεν ήταν όπως φαίνονται …Ναι μεν οι Γερμανοί έκαναν έναν τεράστιο πόλεμο, εξαιτίας του τεράστιου στόχου τους να κατακτήσουν τον κόσμο, αλλά τι σχέση είχαν αυτοί με εκείνους, οι οποίοι τελικά επωφελήθηκαν και ήταν οι Αμερικανοί; Τι σχέση υπήρχε μεταξύ αυτού, ο οποίος “εκκωφαντικά” απέτυχε στον στόχο του με αυτόν που, έστω και “βουβά”, πέτυχε τον ίδιο στόχο;

Οι Έλληνες, με βάση την εμπειρία τους, έπρεπε να καταλάβουν την παγίδα. Έπρεπε να απαντήσουν σε ερωτήματα βασικά και θεμελιώδη και δεν το έκαναν. Αν το έκαναν αυτό, θα έβρισκαν τις απαντήσεις. Απλά ερωτήματα έπρεπε να απαντηθούν. Ποιος ήταν ο στόχος των Ναζί; Γιατί επιτέθηκαν στην Ελλάδα; Από χόμπι; Από καπρίτσιο; Από κόμπλεξ; …Όχι βέβαια. Της επιτέθηκαν, για να την κατακτήσουν. Γλίτωσαν την Κατοχή οι Έλληνες; …Όχι. Οι γερμανόφωνοι Ναζί μπορεί να απέτυχαν να τους κατακτήσουν, αλλά όχι και οι αγγλόφωνοι Αμερικανοί. Έφευγαν από την Ελλάδα οι ξένες δυνάμεις Κατοχής και την ίδια ώρα έμπαιναν άλλες. Έφευγαν οι γερμανόφωνοι και έμπαιναν οι αγγλόφωνοι …Έμπαιναν ως κατακτητές αυτοί, οι οποίοι παρίσταναν τους σύμμαχους και ήταν η γνωστή αγγλοσαξονική συμμορία.

…«Μη διστάσεις να ενεργήσεις σαν να ήσουν σε κατακτημένη πόλη, όπου γίνεται μια τοπική εξέγερση» τηλεγραφεί στον Σκόμπι ο βρετανός πρωθυπουργός Ουίνστον Τσόρτσιλ. Οι Βρετανοί ενήργησαν σαν κατακτητές και από τότε η Ελλάδα δεν απελευθερώθηκε ποτέ. Στη συνέχεια και εξίσου βουβά και ύπουλα τη “σκυτάλη” την πήραν ο Αμερικανοί και την έλεγξαν ολοκληρωτικά και απόλυτα. Τι έκαναν οι γενναίοι Έλληνες απέναντι σ’ αυτούς τους κατακτητές; …Τίποτε απολύτως. Γιατί; …Γιατί δεν κατάλαβαν τι έγινε …Δεν απάντησαν σε βασικά και θεμελιώδη ερωτήματα, τα οποία προέκυπταν από την ιμπεριαλιστική δράση.

…Δεν “είδαν” καν ποιοι ήταν οι “συνεργάτες” των κατακτητών στην Ελλάδα, ώστε να υποπτευτούν τα “αφεντικά” τους. Ποιοι εξυπηρέτησαν τους γερμανόφωνους Ναζί κατά την παραμονή τους στην Ελλάδα; …Οι γνωστοί δωσίλογοι και ταγματασφαλίτες …Οι Πάγκαλοι, οι Παπανδρέου, οι Καραμανλήδες, οι Ράλληδες, οι Σαμαράδες, οι Έβερτ κλπ.. Ποιος εξυπηρετεί σε όλη την μεταπολεμική περίοδο τους Αμερικανούς; …Οι ίδιοι δεν είναι; Όταν οι “υπάλληλοι” είναι οι ίδιοι, γιατί να μην υποπτευτείς ότι και τα “αφεντικά” είναι τα ίδια;

Τώρα όλοι αυτοί “ανησυχούν” την Ελλάδα. Μπαίνοντας στο τελευταίο στάδιο του ιμπεριαλιστικού σχεδιασμού τους, ανησυχούν για τους Έλληνες. Γιατί; …Γιατί είναι οι μόνοι στον κόσμο που μπορούν να καταλάβουν τον σχεδιασμό τους και να τον ανατρέψουν …Γιατί αυτοί οι σχεδιασμοί ανατρέπονται με τη γνώση και όχι με τα όπλα …Γιατί αρκεί να καταλάβει ένας τι συμβαίνει και αντιδρούν όλοι μαζί …Γιατί αρκεί σε ένα “κοπάδι” που απειλείται να ξυπνήσει ένα “πρόβατο” και να ενεργοποιήσει τον “συναγερμό” …Αυτό το ανήσυχο ελληνικό “πρόβατο” είναι ο μεγάλος κίνδυνος για τους γερμανικούς “λύκους”, οι οποίοι κατασπαράζουν τα κράτη το ένα μετά το άλλο.

…Γι’ αυτόν τον λόγο συμβαίνουν τα παράξενα …Γι’ αυτόν τον λόγο βλέπουμε τις ΗΠΑ να βρίσκονται κοντά σε ένα “κραχ” και όλοι να “ανησυχούν” για μερικές δεκάδες εκατομμύρια, τα οποία δεν κλείνουν την “τρύπα” του προϋπολογισμού στην Ελλάδα …Γι’ αυτό βλέπουμε στις ΗΠΑ να κουβαλάνε τους νεκρούς με τα φορτηγά και όλοι να “ανησυχούν” για τον θάνατο του Φύσσα στην Ελλάδα …Γι’ αυτόν τον λόγο βλέπουμε την Ακροδεξιά να σαρώνει στη Γαλλία και όλοι να “ανησυχούν” για τη Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα.

Το “φόκους” του συνόλου του ιμπεριαλισμού βρίσκεται στην Ελλάδα. Την Ελλάδα “τρέμουν”, γιατί έχουν τους λόγους τους. Την Ελλάδα “τρέμουν”, γιατί από εδώ μπορεί να ξεκινήσει η “πτώση” τους. Οι “φύλακες” έχουν αρχίσει να ξυπνάνε και κάποιοι έχουν αρχίσει να τρέμουν. Για τους “φύλακες” έχει αρχίσει να “ξημερώνει” και το θέαμα, που θα δουν μπροστά τους, είναι άκρως αποκαλυπτικό. Κάποιοι βρίσκονται σε λάθος μέρος να κάνουν τα λάθος πράγματα και αυτό είναι θανάσιμο σφάλμα. Κάποιοι λεηλατούν το σύνολο των λαών και κινδυνεύουν να έρθουν αντιμέτωποι με αυτούς.

ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΡΟΥΣ

Post A Comment:

2 comments

Ανώνυμοςείπε...

ΦΥΛΕ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΚΑΙ Η ΣΑΡΚΙΚΕΣ ΑΠΟΛΑΦΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΑΙΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΩΠΟ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΗΣ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΕΒΗ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΘΗ ΜΕ ΤΟ ΑΒΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΞΗ ΝΑ ΒΡΗ ΤΙ ΤΟΥ ΕΤΗΜΑΖΟΥΝ. ΟΠΟΤΕ ΗΘΕΛΕΣΤΑ ΚΑΙ ΠΑΘΕΣΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΡΙΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΤΗΜΑΣΟΙ ΚΑΠΙΟΙ ΠΟΥ ΧΟΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΡΟΤΙΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΓΡΙΓΟΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΚΛΙΡΗΣΟΥΝ

Ανώνυμοςείπε...

αμαν ρε φιλε, το ματι μου...τι σχολιο ηταν αυτο...οπως και αν το δεις

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications