Το ΣΟΚ της Τατιάνας με το διαζύγιο!!  το τηλε-ζευγάρι χώρισε,,,να συμπαρασταθούν  όλοι οι δήθεν λαθρομετανάστες που αγάπα μαζί και η ελιτ στο κορίτσι!!!!
Ο Νίκος ΕΦΥΓΕ - Άγρια νύχτα στην Κηφισιά!!
Τατιάνα Στεφανίδου χώρισε,

Και ξαφνικά ήρθαν τα πάνω κάτω… Η Τατιάνα δεν το περίμενε. Έπαθε σοκ! Ο Νίκος έφυγε!

Ισως να ήταν πιο τραγική νύχτα για την Τατιάνα Στεφανίδου. Δεν περίμενε με τίποτα ότι τα κακά μαντάτα θα της χτυπούσαν την πόρτα. Ήταν κάτι απρόσμενο.

Εκεί που όλα είχαν μπει σε μια σειρά, ο Νίκος Ευαγγελάτος άλλαξε όλα τους τα σχέδια…

Κι αυτό ήταν που σόκαρε την Τατιάνα. Πιθανότατα να ήξερε μέσα της ότι δεν θα έμενε πολύ, αλλά δεν ήθελε να το αποδεχτεί.

Όμως όπως ήρθαν τα πράγματα, έπρεπε να το δεχτεί και δεν μπήκε καν στη διαδικασία να του αλλάξει τη γνώμη...

χωρισε η στεφανιδουδεν τα βρήκαν για ποιος κάνει πιο πολύ αποβλάκωση!  ολη η ΕΛΛΑΔΑ (ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ !! ΠΟΥ ΑΓΑΠΑ) ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΤΑΤΙΑΝΑ...χωρισε η στεφανιδου

Post A Comment:

3 comments

Ανώνυμοςείπε...

τα χαλια σας εχετε..από ιδεολογια που πουλατε μεχρι τα σχολια...δεν θα πω κριμα...ΟΦΕΙΛΩ να σας σεβαστω ΑΣΧΕΤΑ αν σας γουστάρω η όχι(ΕΓΩ είμαι σε δημοκρατική χωρα(ακομα).ΔΥΣΤΗΧΩΣ!!!!

Ανώνυμοςείπε...

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ θα περιμενω εγκριση στο σχολιο? αααααααααα καλαααααααααααααα!

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ... ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΤΑ SPAN ΣΧΟΛΙΑ, ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ!, ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΟΝΟΙ ΕΣΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications