τα ερπετά είναι  ανώτερο είδος  από  τα  θηλαστικά, που ανήκει και  ο δούλος  άνθρωπος, το  κείμενο  είναι  για  λίγους!
ερπετά και θηλαστικά

γιατί είναι ανώτερα; γιατί στην γη είναι οι μακρινοί συγγενείς τους μόνο!, είναι γέλιοι όλοι όσοι νομίζουν ότι τα ερπετά γεννήθηκαν εδώ, μαζί και οι μεγάλο επιστήμονες! αυτοί οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης! μετά τα σχολειά,και αυτό γιατί οποίος βγαίνει και λέει κάτι αντίθετο από αυτό που θέλουν τον εξαφανίζουν! και πριν από το κάθε εκάστοτε κράτος, που κρατάει τα κοπάδια του κοιμισμένα, καταρχήν δεν χοντρένουν, δεν γερνούν, και δεν ζουν σε αγέλες οπως τα θηλαστικά! βλέπε λύκους πχ και όλα τα είδη των προβάτων, αγελάδες κτλ κτλ και φυσικά οι άνθρωποι,

τι σχέση έχουν τα ερπετά με τα θηλαστικά ρε νούμερα που λέτε ότι η ζωή άρχισε από ένα οργανισμό ; έχετε βρει την καραμέλα της σούπας! και την ψευτο θεωρία του Δαρβίνου, με λίγα λογία κάποτε οι άνθρωποι πίστευαν ότι η Γη είναι επίπεδη! αυτά τότε, όποτε γιατί κρατάτε την θεωρία του Δαρβίνου ακόμα; μήπως βολεύει; η απάντηση είναι ένα μεγάλο ναι.....εξάλλου τι θα λέγατε στα σχολειά,

μόνο να σκεφτεί κανείς ότι δεν δουλεύει.. όλος ο εγκέφαλος φτάνει !ο θεός για κάποιους , σε άλλους ο Αλλάχ και σε άλλους ο βούδας δεν είναι τίποτα άλλο από οντά από άλλους πλανήτες, που έφεραν διάφορες μορφές ζωής εδώ στην Γη. γιαυτό έχει τόσες διαφορετικές μορφές ζωής εδώ, που φυσικά δεν έχουν σχέση μεταξύ τους, το παραμυθάκι των θρησκειών και των επιστημόνων περί θείας δημιουργίας είναι ένα ψέμα!

όλες οι μορφές ζωής εδώ είναι από διαφορετικούς πλανήτες !

κάποιοι προφανώς σκορπίζουν ζωή στο γαλαξία. ένα ανώτερο είδος αυτό θα έκανε , ως γνωστόν οι ήλιοι πεθαίνουν περνούν διάφορες μορφές ζωής , ζώα και τα πάνε σε άλλους πλανήτες μην χαθεί η ζωή, όσο για τον άνθρωπο ; αρχαία κείμενα λένε την πραγματικότητα , ο άνθρωπος δεν γεννήθηκε εδώ η άπλα κάποιοι τον έφτιαξαν ως κατώτερο είδος από κάποιο είδος ανθρώπου από κάπου άλλου στο γαλαξία και ίσως και από άλλο γαλαξία! , λαμβάνοντας υπ' όψιν τους αρχαίους θεούς ANNUNAKI (μόνο θεοί δεν ήταν,) ότι έφτιαξαν σαν δούλο τον άνθρωπο, και γιαυτό φρόντισαν να μην δουλεύει όλος ο εγκέφαλος! σαν ένα πιστό σκυλί που κάνει ότι του λένε!

φυσικά ένα κατώτερο είδος βλέπει τα ανώτερα σαν θεούς ! γιαυτό γέμισε θρησκείες η Γη, αυτό το χαρακτηριστικό του δούλου προβάτου σκύλου δεν το έχασε πότε μέχρι σήμερα!γιατί δεν  το  έχασε πότε;  αν δει κάνεις  με καθαρό μυαλό πως ακολουθούν δόγματα παρατάξεις κτλ  θα καταλάβει, περιμένουν ένα πρόεδρο ένα ηγέτη να τους κάνει  κουμάντο πάντα,  το βλέπουν  σαν ανώτερο ενώ είναι ίδιοι και χειρότεροι! πάνω σε αυτό πάτησαν οι νομοί  και το κάθε  κράτος, 

οι θρησκείες δε αυτές κρατούν σε υποταγή από αρχαιοτάτων χρονών , όλοι αυτοί οι κύριοι όλων των θρησκειών δεν έχουν απάντηση, στην ερώτηση αφού ο θεός έφτιαξε τον άνθρωπο γιατί θέλει να  είναι δούλος; γιατί δεν το έφτιαξε στα μετρά του πάρα τον άφησε στο έλεος του σατανά;  γιατί δεν καθαρίζει κάποιους που είναι ο σατανάς σε μορφή ανθρώπου; και το παίζουν  άγιοι; κάλο  έτσι; ακόμα και  σε όλες της θρησκείες πήραν το δούλο του θεού-- εξωγήινου! και το    διατυμπανίζουν!!

σαν δούλοι που είναι από την φύση τους οι άνθρωποι θα έχουν κάποιους από πάνω, θρησκείες κράτος παρατάξεις κτλ κτλ. και σαν βάρβαρη φυλή που σκοτώνει το ένα το άλλο, ακόμα και αυτοί οι άγιοι δήθεν μπορεί να σκοτώσουν αν ήξεραν ότι δεν θα πάθουν τίποτα, βλέπε σε πολέμους τι γίνεται. Το 70% των ανθρώπων είναι χειρότερα απο ζώα.για όλους εσάς που θα πείτε τα δικά σας μάλλον δεν έχετε καταλάβει τον ίδιο τον κόσμο που ζείτε!

©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ (αντιγραφή μόνο με άδεια,) ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΑ ΔΙΚΑΙΟ!! Lacerta: Η συνέντευξη με μια εξωγήινη γυναικά,

Post A Comment:

4 comments

erinaείπε...

ωραίος

Ανώνυμοςείπε...

Πες τα. Αλλά όσο για την συνέντευξη της Lacerta, νομίζω ότι έχει πολλά κενά. Υπάρχουν σημεία αντίφασης.

Theoείπε...

ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΛΛΑ Ο ΚΡΟΝΟΣ.

Unknownείπε...

Τι είναι αυτό το κακό με μάς τους ανθρώπους, όλες οι μορφές ζωής έχουν άξονα τις γήινες μορφές. Ο άνθρωπος κατάγεται απ` το πίθηκο, γυναίκα/ ψάρι( γοργόνα) και τώρα γυναίκα ερπετό. Ακόμα και στις ταινίες επιστημ. φαντασίας οι εξωγήινοι ανθρωπόμορφοι είναι. Μόνο σε κάτι κινούμενα σχέδια πρωτοτυπούν κάποιες φορές.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications