Snowden αποκάλυψη στρατιωτικών μυστικών και κατασκοπεία άλλα και για ufo μόνο που το έκαναν γάργαρα τα ΜΜΕ
 ο στρατός των ΗΠΑ δεν ξέρουν τι να κάνουν με τα UFO

Η περίπτωση του πρώην πράκτορα της CIA που ονομάζεται Edwards Snowden είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο.

η κυβέρνηση των ΗΠΑ θέλει να τον δικάσει για την αποκάλυψη στρατιωτικών μυστικών και κατασκοπεία, καθώς και ορισμένα θέματα που φέρνουν σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Αυτό είναι το πρώτο άρθρο σχετικά με τις δημόσιες γνωστοποιήσεις Snowden, αινίγματα μυστήρια και συμφέροντα

αποκαλύψεις εχτος από όπλα και στρατιωτικά θέματα.. και ένα UFO στην εποχής μας και ενδεχομένως, ολόκληρης την ιστορία της ανθρωπότητας , από Snowden. ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ(το 90% των ανθρώπων πιστεύει ακόμα ότι δεν υπάρχει άλλη ζωή και όλα αυτά είναι ψέματα! ειδικά στην Ελλάδα την αποβλάκωσης και την χειραγώγησης μεσώ ΜΜΕ και ίντερνετ που έχει μεγάλη απήχηση,

Σύμφωνα με Snowden στην ειδησεογραφική ιστοσελίδα "The Chronicle Internet", "ο στρατός των ΗΠΑ δεν ξέρουν τι να κάνουν με τα UFO." Σύμφωνα με τα έγγραφα που αποκαλύπτει ο Snowden αυτά που περιγράφονται ως αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα ελέγχονται από μια νοημοσύνη πολύ πιο προηγμένη και «άγνωστης» προέλευσης,

Φυσικά υπάρχουν πολλές φωτογραφίες και βίντεο που μεταδίδονται στον κόσμο και στο διαδίκτυο, αν και πολλοί έχουν εύκολη εξήγηση, ψεύτικα!. Οι πιο αξιόπιστες θεάσεις UFO έρχονται από τη θάλασσα, σε μια υδροθερμική διέξοδο έξοδο από το χώρο σε αόρατο. Υπάρχει μεγάλη ανησυχία για τις περιπτώσεις αυτές στην κυβέρνηση των ΗΠΑ και στρατιωτικούς ηγέτες. και παρακολούθηση ήχου, στα βαθιά νερά. είναι κρατικό μυστικό

Μερικοί οι οποίοι έχουν εργαστεί για την DARPA (Projects Agency Defense Advanced Research),είναι σχεδόν πεπεισμένοι ότι υπάρχει ένα είδος πολύ πιο προηγμένο από τους ανθρώπους στο μανδύα της Γης, το οποίο Θα είναι ένας χώρος 87% του συνολικού όγκου του πλανήτη μας Γη.

Με αυτό το παράξενο σενάριο που είναι ένα τέλειο σενάριο για μια καλή ταινία επιστημονικής φαντασίας στο Χόλιγουντ, αλλά είναι απόλυτα λογικό δεδομένου ότι ο μανδύας είναι ένα μερος του πλανήτη μας, όπου η ζωή πρέπει να είναι περισσότερο σταθερή για εκατομμύρια χρόνια, αφού δεν επηρεάζεται οπως οι πολλές μαζικές εξαφανίσεις στην επιφάνεια του πλανήτη, όπου βρισκόμαστε.

ο Πρόεδρος Ομπάμα είναι ενήμερος για το τι συμβαίνει στο βυθό της θάλασσας, και λαμβάνει αναφορές δραστηριότητας UFO ή OSNIs που έχουν εντοπιστεί από σόναρ ή ραντάρ εντοπισμού πυραύλων και αναγνωρίσεις αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα εντοπίστηκαν να έρχονται στην γήινη ατμόσφαιρα. Όλη η γενική αίσθηση και γνώση από αυτές τις περιπτώσεις είναι ότι η ανθρωπότητα είναι το ισοδύναμο των μυρμηγκιών, αν ήταν να συγκρίνει κάνεις την νοημοσύνη που μπορεί να βρεθεί στο μανδύα.

Έτσι, η επιβίωση του είδους μας θα ήταν σχεδόν μηδενικές στην περίπτωση ενός πιθανού πολέμου του «εχθρού»

τεχνολογικά ανώτερο.για να έρθει σε επαφή και ακόμη περισσότερο για διπλωματικές σχέσεις, το μόνο τρέχον σχέδιο και κρυφά φυσικά, να πυροδοτήσει πυρηνικές βόμβες στη βαθιά θάλασσα, στα βαθύτερα σπήλαια του πλανήτη, με μοναδικό σκοπό την αποθάρρυνση μιας μελλοντικής επίθεσης του "εχθρου".

Φαίνεται ότι αυτό που ανησυχεί τη κυβέρνηση των ΗΠΑ ότι μπορεί να υπάρξει ένας εξελιγμένος πολιτισμός, πιο έξυπνος, πιο προηγμένος τεχνολογίκα και θα είναι σε θέση να εξαλείψει την ανθρωπότητα εν ριπή οφθαλμού. Έτσι, με την πιθανή απειλή το μόνο σχέδιο, μελέτη των τεχνολογιών τους, να αντιγράψουν, να ερευνήσουν τι ζημιά μπορεί να κάνει.

ένα άρθρο σχετικά με τις αποκαλύψεις ενός πρώην πράκτορα της CIA, ο οποίος καταζητείται από την κυβέρνηση των ΗΠΑ , αν και πολλοί επικριτές υποστηρίζουν ότι οι δηλώσεις θα μπορούσαν να είχαν επηρεαστεί από άλλους άγνωστους λόγους . Αλλά αυτό είναι άλλο άγνωστο θέμα το οποίο δεν υπάρχουν πληροφορίες όπως θα έπρεπε να είναι.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΕΜΑΤΟ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΕΞΩΓΉΙΝΟΙ UFO ARXAIA ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications