Δεν υπάρχει Θεός από τον Αλλάχ και ο Μωάμεθ είναι ο αγγελιοφόρος του Θεού !
 Προφήτη Μωάμεθ

Ο Μωάμεθ ή Μουχάμμαντ (Μοχάμαντ, Μοχάμεντ ή Μουχάμεντ, στην τουρκική Μουχάμμεντ - Muhammed, στη λατινική Mahometus, στην αραβική محمد}, είναι ο διαμορφωτής της θρησκείας του Ισλάμ και θεμελιωτής της αραβικής αυτοκρατορίας.

Θεωρείται από τους Μουσουλμάνους ότι υπήρξε ο τελευταίος προφήτης ο οποίος στάλθηκε για να καθοδηγήσει την ανθρωπότητα με το άγγελμα του Ισλάμ. Ο Μωάμεθ καθόρισε με το θρησκευτικό του μήνυμα και τις πολιτικές-κοινωνικές πρωτοβουλίες του την εξέλιξη του αραβικού κόσμου και επηρέασε την ανθρώπινη ιστορία. Σύμφωνα με το Ιερό Κοράνιο, ο Μωάμεθ είναι «Προφήτης» και «Απόστολος του Θεού», «ο τελευταίος αγγελιοφόρος» του Θεού ο οποίος στάλθηκε για να αποσαφηνίσει τις Γραφές στους πιστούς. (Κοράνιο 2:101· 5:13-19· 9:32, 33)

Σύμφωνα με τους παραδοσιακούς Μουσουλμάνους βιογράφους, γεννήθηκε περίπου το έτος 570 μ.Χ. στη Μέκκα (Μακκά) και πέθανε στις 8 Ιουνίου 632 μ.Χ. στη Μεδίνα (Μαντίνα)· και οι δυο αυτές πόλεις βρίσκονται στην περιοχή Χετζάζ της σημερινής Σαουδικής Αραβίας. Κατά γράμμα, Μωάμεθ σημαίνει «ιδιαίτερα αξιέπαινος» στην αραβική γλώσσα.Γέννηση: 570 μ.Χ., Μέκκα, Σαουδική Αραβία
Απεβίωσε: 8 Ιουνίου 632 μ.Χ., Μεδίνα, Σαουδική Αραβία

Δεν υπάρχει Θεός από τον Αλλάχ και ο Μωάμεθ είναι ο αγγελιοφόρος του Θεού
אין אלוהים מבלעדי אללה ומוחמד הוא שליחו של אלוהים

το έλεος του Προφήτη Μωάμεθ απέναντι σε όσους δεν είναι μουσουλμάνοι εβραϊκά
הצטרפו עוד היום אל הדת המקורית האמיתית דת האיסלאם

κείμενο από εβραϊκά ότι τους μαθαίνουν λοιπόν.

Ορισμός του μουσουλμάνου: Ένας μουσουλμάνος άνδρας πιστεύει ολόψυχα στον Αλλάχ τον προφήτη. αυτό δεν υφίστανται για όλους τους άλλους, χωρίς αιτιολόγηση και να ακτινοβολεί καλοσύνη, αδελφοσύνη και συμπόνια προς τους άλλους και οπουδήποτε.
******************************
- Ζεστή σχέση με τους άλλους: ο Προφήτη Μωάμεθ, η ειρήνη είναι προς αυτόν, είπε: "Το χαμόγελό σας, θεωρείται μια φιλανθρωπική οργάνωση για τους άλλους," ζεστό προς τους άλλους είναι μέρος που υπηρετούν τον Θεό στο Ισλάμ.ένα διάλογο με τους άλλους λαούς εμπνευσμένο από το Θεό: έκανε συμφωνίες με τους Εβραίους και τους Χριστιανούς Ιερό Κοράνι αναγνωρίζει ότι,
φώναξε στο δρόμο του Κυρίου σου με σοφία και τα λόγια της ηθικής ομορφιάς, και τους μίλησε ευχάριστα (Sura 16, Alnhl: Aya 125).
Ο Αλλάχ να βάλει τους ανθρώπους στον ουρανό που αφαίρεσαν ένα δέντρο που έφραξε το δρόμο στο λαό.

Εδώ ο Αλλάχ έχει θέσει τα μέσα του διαλόγου με τους Εβραίους και τους Χριστιανούς και όλους ("ειρηνικά") χωρίς διακρίσεις, χωρίς υπερβολές και χωρίς συγκατάβαση.
- Προφήτη Μωάμεθ, η ειρήνη είναι προς αυτόν, με πλήρη εμπιστοσύνη, να αγοράσει από τους Εβραίους στο κράτος και την πώλησή τους. Επιπλέον, ο ίδιος υποθηκεύει την πανοπλία του για έναν από τους Εβραίους εμπόρους για 30 Tzaaim (ζυγιστήριο) του κριθαριού.
- Επιπλέον, ο Προφήτης Μωάμεθ, η ειρήνη είναι προς αυτόν, έδωσε εντολή στους Μουσουλμάνους να μην βλάψουν τους Εβραίους και τους Χριστιανούς, Λέει: αν προσβάλλουν Εβραίος ή Χριστιανός με πονάει (προσωπικά).
- Και σε άλλο σημείο είπε: παραβάτες Εβραίοι και οι Χριστιανοί θα πρέπει να τιμωρηθούν για την Ημέρα της Κρίσης με μαστίγια της φωτιάς..

Ελεήμων Προφήτης:

Ο Προφήτης, ειρήνη σ 'αυτόν, είπε: Υπέφερα πολύ από τους άπιστους, αλλά το πιο δύσκολη μέρα της ζωής μου ήταν η ημέρα με την - Άκαμπα. Εκείνη τη μέρα πήγα στο chat - Ταΐφ για να κηρύξω για το Ισλάμ, αλλά με κυνήγησαν και υποκίνησαν τα παιδιά μου κατάρα και το τομάρι μου με βράχια μέχρι που τραυματίστηκα στα πόδια(δεν κατάλαβα τίποτα!!). Έφυγα λυπημένος και απογοητευμένος. Κάθισα σε ένα μέρος. Στη συνέχεια, ο άγγελος Γαβριήλ εμφανίστηκε και είπε: Μωάμεθ,ο Αλλάχ είδε τι συνέβη σε σας, και θα σας στείλει τον άγγελο των βουνών για να εκτελέσει ό, τι σας αρέσει για τους άπιστους!
Σε μια στιγμή ο άγγελος των βουνών εμφανίστηκε μπροστά μου, με χαιρέτησε και είπε: . ο Αλλάχ μου με έστειλε για να εκδικηθώ, με τα 2 βουνά που περιβάλλουν την πόλη" Αλλά ο Προφήτης ... Προφήτης του Ελέους είπε: Όχι, δεν θα το κάνεις Ίσως ο Αλλάχ θα κάνει τους απογόνους να πιστεύουν στον Αλλάχ!.

Abdallah bin Umar ανέφερε ότι ο Προφήτης είπε:«Ο άνθρωπος που σκοτώνει σύμμαχό του ποτέ δεν θα αναπνεύσει τη μυρωδιά του παραδείσου, και στη συνέχεια η μυρωδιά του παραδείσου μπορεί να την αναπνεύσει σε μια απόσταση σαράντα χρόνια.

o abu Hurayrah είπε ότι η μητέρα του δεν πιστεύουν στον Αλλάχ, και έστειλε τον προφήτη Μωάμεθ ειρήνη σ 'αυτόν. Την κάλεσε μια φορά να ασπαστεί το Ισλάμ, αλλά εκείνη αρνήθηκε, και καταράστηκε τον Προφήτη. Αμπού Hurayrah είπε ότι έκλαψε γιατί ένιωσε θλίψη για τη μητέρα που αρνείται να ασπαστεί το Ισλάμ και την κατάρα του Προφήτη. Στράφηκε προς τον Προφήτη Μωάμεθ και του είπε για τη μητέρα του, και του ζήτησε σε παρακαλώ προσεύχομαι γι 'αυτήν στον Αλλάχ να την καθοδηγήσει στο σωστό δρόμο και απλά να εξισλαμισθεί. Ο Προφήτης λυπήθηκε .

Αμπού Hurayrah είπε ότι τότε έτρεξε στο σπίτι για να πω στη μητέρα του ότι ο Προφήτης προσευχήθηκε γι 'αυτήν: «Χτύπησα, μου απάντησε και είπε, Αμπού Hurayrah, περιμένετε ένα λεπτό!
Άνοιξε την πόρτα αφού φόρεσε ένα μαντήλι στο κεφάλι της, και είπε: ". Δηλώνω ότι δεν υπάρχει Θεός από τον Αλλάχ και ο Μωάμεθ είναι ο αγγελιοφόρος του Αλλάχ"
"Έμεινα έκπληκτος, και έκλαψα από χαρά, όπως έκλαψα πριν με θλίψη. Πήγε πίσω στον Προφήτη και τον ενημέρωσα για τη μετατροπή, τη μητέρα μου, και του ζήτησα να προσευχηθεί για μένα και τη μητέρα μου όλοι οι μουσουλμάνοι μας αγαπούν. (Και το πλούσιον έλεος) προσευχήθηκε για μας αυτή τη φορά.

- Συμπέρασμα: Ως εκ τούτου, αρμόζει σε κάθε άτομο να υιοθετήσει την εικόνα του προφήτη Μωάμεθ, η ειρήνη είναι προς αυτόν, ως παράδειγμα, να είναι σαν αυτόν στους άλλους, Εβραίοι, Χριστιανοί και οι θρησκείες που δεν είναι μονοθεϊστικές, δεν βλάπτει ,

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ ένα μικρο μερος ! οπως φαίνεται μια από τα ίδια με το χριστιανισμό, αυτοί έχουν προφήτη του θεού αλαχ εδώ Ιησούς του αλαχ-θεού!

ΔΕΣ ΕΔΩ
ΚΑΙ ΕΔΩ
Ο Μουσουλμάνος Ομπάμα φοράει το δαχτυλίδι με τη φράση: «Δεν υπάρχει Θεός εκτός από τον Αλλάχ video

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications