Τι είναι η γυναίκα;  οι Πατέρες, απαντούν, ο «άγιος» Εφραΐμ ο Σύρος και ο μισογυνισμός του Χριστιανισμού.
Τι είναι η γυναίκα;  Εφραΐμ

Η Χριστιανική θρησκεία, που δεν είναι θρησκεία σύμφωνα με τον Μαρξιστή επίσκοπο Ναυπάκτου Ιερόθεο, βρίθει πατέρων. Πατέρες με το τσουβάλι. Να φάνε και οι κότες που λένε. Όσο όμως και αν βασανίζω τη μνήμη μου δεν θυμάμαι να έχω ακούσει ή διαβάσει ποτέ για την ύπαρξη μητέρας. Η Χριστιανική εκκλησία έχει άφθονους πατέρες αλλά δεν έχει μητέρες!! Μα να μην υπάρχει ούτε μία;!!

Γεννήθηκε δια παρθενογενέσεως και βγήκε από πού;
Μα πως γίνεται να υπάρχουν πατέρες και να μην υπάρχουν μητέρες!!

Τι πράμα γκαστρώσανε όλοι ετούτοι για γεννηθεί αυτό το έκτρωμα-θρησκεία;

   Τον εγκέφαλό τους, μου είπε χθες βράδυ ο φίλος μου ο Περικλής, που τα λέγαμε στο καφενείο του χωριού. Αφού γυναίκα δεν ήταν ικανοί να γκαστρώσουν, όλοι αυτοί οι ονομαζόμενοι πατέρες, γκάστρωναν τον εγκέφαλό τους!!
  Βρήκα την παρατήρησή του ενδιαφέρουσα, μα μου έμεινε η απορία, δηλαδή με πιο τρόπο γκαστρώνεται ένας εγκέφαλος;
 
  -   Με σπέρμα από τον Γιεχωβά που με τη βοήθεια του Αγίου Πνεύματος, το βάζανε μέσα στο κεφάλι τους, άσχετε, συνέχισε ακάθεκτος ο φίλος μου.

Αγαπητοί φίλοι, αν η εξήγηση που έδωσε ο Περικλής είναι σωστή, τότε πρόκειται για μια δραματική και ανεξήγητη αλλαγή στη συμπεριφορά του Θεού «μας». Πρόκειται για μεγάλο ρεζιλίκι. Ο βαρβάτος Κύριος, που κατά την π.Χ. εποχή γκάστρωνε μόνο γυναίκες, όπως π.χ. τις μαμάδες των: Ισαάκ, Ιακώβ, Γεδεών, Σαμουήλ, Σαμψών, Ιωσήφ ...; ...;. με τελευταία τη μαμά τού Ιησού, πως κατάντησε έτσι; Πως και γιατί, κατά την μ.Χ. εποχή το ριξε στο αντρικό;!!! Δεν γνώριζε ότι ο όψιμος μισογυνισμός του θα επηρέαζε και την συμπεριφορά των λειτουργών του , αποτέλεσμα του οποίου είναι οι χιλιάδες ανέραστοι μαυροφόροι, αρνητές της ζωής και της συνέχισής της; Γιατί το έκανε αυτό; Ποιον βαθύτερο σκοπό εξυπηρετούσε; Είναι «άγνωστοι αι βουλαί του Κυρίου», μα γνωστές οι βουλές των λειτουργών του.

Η έλλειψη μητέρων στον Χριστιανισμό, είναι απόρροια του μισογυνισμού που διέπει την χριστιανική κουλτούρα από γεννησιμιού της έως τα σήμερα. Δύο από τους πατέρες του χριστιανισμού, ο Εφραΐμ ο Σύρος και ο Ιωάννης ο Χρυσόστομος, με τον άκρατο μισογυνισμό τους, μας δίνουν την εξήγηση τής ανυπαρξίας μητέρων σ'; αυτή τη θρησκεία. Γράφει ο Εφραΐμ ο Σύρος σε ένα «θεόπνευστο» κείμενο με τον τίτλο « Τι είναι η γυναίκα»:

 Τι είναι η γυναίκα;
Είναι ναυάγιο πάνω στην ξηρά, πηγή κακίας, αποταμίευμα χυδαιότητας και πονηριάς, θανατηφόρο συναπάντημα, ολίσθημα των ματιών, όλεθρος των ψυχών, πληγή της καρδιάς, καταστροφή των νέων, εξουσία του Άδη, απόκρημνη επιθυμία.

 Τι είναι η γυναίκα;
Είναι αιτία του διαβόλου, ανάπαυση του όφη, παρηγοριά του διαβόλου, απαρηγόρητη λύπη, καμίνι που από κάτω καίει φωτιά, σκανδαλισμός των σωζομένων, αγιάτρευτη κακία, τόπος καθημερινής φλυαρίας, ξενοδοχείο των άσωτων, εργαστήριο των δαιμόνων.

 Τι είναι η γυναίκα;
Είναι φίλτρο πονηριάς, αδιάντροπο θηρίο, αχαλίνωτο στόμα, δημοσίευση των μυστικών, οδηγός του σκότους, δάσκαλος των παραπτωμάτων, πονηριά της απόλαυσης, αχόρταγη επιθυμία, που προξενεί την αιώνια κόλαση

 Τι είναι η γυναίκα;
Είναι γήινο φρόνημα, ραθυμία του άνδρα, ακολασία που κοιμάται μαζί του, φροντίδα που ξυπνά μαζί του, καθημερινή βλάβη, θύελλα του σπιτιού, ναυάγιο του άνδρα, ανήμερο θηρίο, καταγώγιο των μοιχών, όπλο του διαβόλου, επιθυμητή λύσσα, παγκόσμιος θάνατος.

Όταν λοιπόν δεις μία γυναίκα όμορφη, που λάμπει, που έχει χαρούμενα μάτια, που γυαλίζουν τα μάγουλά της, που κάποια επιτηδευμένη ομορφιά του προσώπου της φλογίζει τον λογισμό σου και αυξάνει τις επιθυμίες σου, σκέψου ότι αυτό που θαυμάζεις είναι χώμα, ότι αυτό που καίει είναι στάχτη, και τότε θα σταματήσει να παραφέρεται η ψυχή. Ξεσκέπασε με τον λογισμό σου το δέρμα του προσώπου της, και τότε θα δεις όλη την μηδαμινότητά της ομορφιάς της, διότι δεν θα βρεις τίποτε άλλο από οστά φλέβες και δυσοσμία. Σκέψου επίσης αυτή να γερνάει, να μεταβάλλεται, να πεθαίνει, να πέφτει μαραμένο όλο εκείνο το άνθος. Σκέψου τι θαυμάζεις, και να ντραπείς, και αφού ντραπείς, μετανόησε.

Για να είναι άγιος ο Εφραίμ, πρέπει να είναι θαυματουργός και για να είναι θαυματουργός, πρέπει να έχει τη χάρη του Κυρίου και για να έχει τη χάρη του Κυρίου, ότι λέει και πράττει πρέπει να είναι λόγια και πράξεις που ο Κύριος φύτεψε στον, γκαστρωμένο από τον Γιαχβέ, εγκέφαλό του.

Άρα ο μισογυνισμός του χριστιανισμού έχει τις ρίζες του στον θεό του, στον Γιαχβέ.

Ο δε έτερος μεγάλος πατέρας του Χριστιανισμού, ο Ιωάννης ο Χρυσόστομος, σε εγκύκλιο προς τους επισκόπους, γράφει μεταξύ άλλων: «Αν δεν υπήρχε η σεξουαλική επιθυμία, κανένας άντρας με τα σωστά του δεν θα ήθελε να μοιράζεται το σπίτι του με μια γυναίκα και να υφίσταται τις επακόλουθες ζημιές, παρά τις οικιακές εργασίες που εκτελεί. Γι'; αυτό το λόγο ο Θεός, γνωρίζοντας την ελεεινή της φύση, την προίκισε με το όπλο της σεξουαλικότητας».
Απορούμε πολλές φορές και αναρωτιόμαστε, από πού προέρχεται αυτό το μίσος;
Είναι μίσος για την ίδια τη ζωή που η γυναίκα είναι η τροφός της;
Προέρχεται από ζήλια των ανίκανων να δημιουργήσουν οικογένεια, και ανέραστων καλόγερων;

ΟΡΙΣΤΕ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΗ ΠΙΟ ΝΟΡΜΑΛ ΕΚΔΟΣΉ ΛΟΙΠΟΝ όσο υπάρχουν πρόβατα θα υπάρχουν θρησκείες δόγματα παρατάξεις λύκοι!!! ΤΟ ΞΕΡΩ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΖΗΣΤΕ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ .

ΠΗΓΗ zweistein.pblogs.gr/

Post A Comment:

2 comments

Heraείπε...

Τις ίδιες ζημιές παθαίνουν και οι γυναίκες που παντρεύονται. Μα τι λέω, πολλαπλάσιες. Αλλά και βέαια υπάρχουν και μητέρες στον Χριστιανισμό, και μάλιστα μνημονεύονται και αυτές, και υπήρξαν και σπουδαίες υμνογράφοι, όπως η Κασσιανή που η λαική παράδοση την θέλει πόρνη (διότι υπάρχει γενικώς ο λαικός μισογυνισός ενώ κάθε άλλο παρά πόρνη ήταν). Δεν έχουμε όμως τόσα πολλά γραπτά διότι οι γυναίκες στην κοινωνία εκείνη 9και γιατί όχι και την τωρινή) μορφώνονταν λιγώτερο, ή δεν μορφώνονταν καθόλου.
Τώρα οι μοναχοί υποβάλλονταν στην ιδέα ότι η γυναίκα είναι κακό μάλλον από τους διδασκάλους τους, για να μπορέσουν να αντέξουν την παρθενία. Έτσι νομίζω.

Ανώνυμοςείπε...

Πού είναι οι παραπομπές των αποσπασματων από τους συγγραφείς;Έτσι χύμα και τρέχα γύρευε ότι θέλει γράφει κανείς.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications