πρόβατο δες την νεκροψία του εξωγήινου από το ρόζγουελ original video . που πίστεψες τα ΜΜΕ που σε δουλεύουν,
 νεκροψία του εξωγήινου από το ρόζγουελ

ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ Η ΝΕΚΡΟΨΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΤΟΥ ΡΟΖΓΟΥΕΛ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ(ΞΕΧΑΣΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ 6 !!!!!)

Πριν χρόνια περίπου ένας σκηνοθέτης της δεκάρας βγήκε και είπε ότι αυτός είχε φτιάξει το επίμαχο βίντεο με την νεκροψία του εξωγήινου από το ατύχημα του Ρόζγουελ!!! Θα μου πείτε γιατί τον λέω σκηνοθέτη της δεκάρας; Πρώτον δεν θέλω να αναφέρω το όνομα του, δεύτερων γιατί; Για να δεχτεί τα ΣΧΕΔΙΑ κάποιων για να παρά πληροφορήσουν τον κόσμο και να τον κάνουν να πιστέψει αυτόν τον << κύριο >> του έδωσαν πολλά λεφτά για να το κάνει χωρίς να σκεφτεί αν καταστραφεί η καριέρα του!!! Αλλά για πια καριέρα μιλάω; Που είναι οι ταινίες του; Τι έχει φτιάξει; Ένας ασήμαντος ήταν και θα είναι!!

Θα μου πείτε ότι μιλάω σκληρά; Ναι μιλάω σκληρά γιατί κάποιοι άνθρωποι έχουν χάσει μέχρι και την ζωή τους για να αποδείξουν ότι υπάρχει μια τεράστια συνομωσία γύρω από το θέμα αυτό!!! Ο << κύριος >> σκηνοθετείς είπε ότι αυτός έφτιαξε την κούκλα του εξωγήινου και όλα τα εσωτερικά του όργανα!!

Τον καιρό που φτιάχτηκε η κούκλα μήπως ξέρετε τι λεφτά θα του κόστιζε για να φτιάξει μια τόσο τέλεια κούκλα; Που μόνο τα τελευταία δυο χρόνια έχουν καταφέρει να δώσουν τόσο ρεαλισμό και αυτό με την βοήθεια από υπολογιστές κάποιοι σκηνοθέτες!!

Ερωτήματα δικά μου αλλά και πολλών άλλων ερευνητών!!

Α) Πως κατάφερες κύριε σκηνοθέτα και έφτιαξες το δέρμα του εξωγήινου;

Β) Πως κατάφερες και έφτιαξες τόσο τέλεια εσωτερικά όργανα;

Γ) Πως κατάφερες και έφτιαξες ιστούς αλλά και μυς;

Δ) Πως κατάφερες και έφτιαξες τον εγκέφαλο του εξωγήινου;

Ε) Πως κατάφερες και έφτιαξες τις σάρκες του εξωγήινου μέχρι και το λίπος του;

Ζ) Το κυριότερο από όλα πως κατάφερες και διοχέτευσε το αίμα στο σώμα του εξωγήινου;

Η) Δεν ήξερες δεν ρώταγες ότι το αίμα ενός νεκρού όταν γίνεται επέμβαση στο σώμα του τρέχει με την ροή που δείχνει το βίντεο στην νεκροψία!!! Πως κατάφερες την φυσική ροή της αιμορραγίας;

Θ) Δήλωσε ο ίδιος ότι μόνο αυτό το βίντεο έφτιαξε για να κάνει πλάκα…. Με την σημερινή κοστολόγηση αν κάποιος ειδικός στα εφέ φτιάξει μια τέτοια κούκλα θα κοστίσει πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ!!! Δηλαδή για την πλάκα του μαζί με έναν άλλο άξεστο χάλασαν για την πλάκα τους ένα εκατομμύριο ευρώ για να μην κερδίσουν τίποτα!!;!! Παρά μόνο την καχυποψία κάποιων ερευνητών!!!

Εφόσον λοιπόν δήλωσε ότι έφτιαξε μόνο αυτό το βίντεο και το δήλωσε κατηγορηματικά!!! Πως και υπάρχει αυτό το βίντεο από το ατύχημα του 1947 που έχουν περισυλλέξει τον ίδιο εξωγήινο ( κούκλα του σκηνοθέτη ) με τα ίδια τραύματα!!! Εάν θα μου πείτε η μου πουν κάποιοι ότι μπορεί και να είναι…. Δείτε την συνέντευξη αυτού του άθλιου και μετά αναρωτηθείτε το εξής:

Βρήκε σωσίες από τους δυο αξιωματικούς που βρίσκονται εκείνη την ώρα δίπλα στον εξωγήινο οπού μεταφέρεται με το φορείο για να υποστεί την διαδικασία της νεκροψίας!!!;;!!!

το τραγικό ? το 80% ειδικά στην Ελλάδα της αποβλακώσεις λέει ότι δεν υπάρχουν.. άλλα θα μου πεις τα ΜΜΕ αν του πουν ότι ο γάιδαρος πετάει θα το πιστέψουν, είδα και το θέατρο με την Χ.Α και γιατί όλα αυτά? (ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΝΑΖΙ! ΦΑΣΙΣΤΑΣ!ΚΑΙ ΜΑΣΑΝΕ ΤΟ ΣΑΝΟ ΤΟΝ ΜΜΕ)γιατί σε θέλουν πρόβατο άπλα, ότι σου έχουν μάθει είναι ψέμα, μην πω για της θρησκείες και έλεγχο μεσώ χρημάτων κτλ το πιο χαζό σύστημα σε όλο το σύμπαν πρέπει να είναι μόνο εδώ,

ΠΡΟΣΕΧΕ ΚΑΙ ΤΙ ΣΤΟΛΕΣ ΦΟΡΟΥΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΥΡΗΝΙΚΆ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ? ΟΛΑ ΔΕΝΟΥΝ,,,,,ΚΑΤΑ ΕΙΚΟΝΑ !! ΤΟΥ ΘΕΟΥ Η ΤΟΥ ΕΞΩΓΉΙΝΟΥ? ΤΟΣΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΟΣΤ! ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 40 ΚΑΠΟΙΑ ΒΡΗΚΑΝ ΕΤΟΙΜΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,, ΤΩΡΑ ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ Ρόσγουελ: πρώην πράκτορας της CIA μιλάει για την πτώση του UFO νέα στοιχειά..

Η επιστημονική τεχνογνωσία που υπήρχε μέσα σε αυτά τα εργαστήρια της Dulde, υπολογίζεται ότι βρισκόταν (τουλάχιστον όταν οι μαρτυρίες είδαν τη δημοσιότητα), περίπου 40-50 χρόνια μπροστά, σε σχέση με αυτή που ήταν ευρέως γνωστή και διαδεδομένη.
Η μυστική βάση Dulce και οι εξωγήινοι! που τελικά δεν ήταν φαντασία κάποιων συνομωσιολόγων,όπως πασάρουν συνεχεία στους θνητούς!
ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΠΑΛΩΣΑΝ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΟ ΤΑΧΑ ΚΑΛΩΔΙΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ!ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ! ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΤΕΡΜΑ! ΑΦΟΥ Η ΦΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΓΙΗΝΟΙ! ΒΛΕΠΕ ΒΙΒΛΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ UFO,

Η Μηχανή Vril των πρωτοπόρων Γερμανών ήταν αποτέλεσμα της επικοινωνίας με εξωγήινους δώρο θεών!.αποκλειστικά στοιχειά!.
Vimanas αληθινό Star Wars 5000 χρόνια πριν! ποιοι θεοί Δαρβίνος και πράσινα άλογα! post για λίγους! μέρος πρώτο,

Post A Comment:

12 comments

Ανώνυμοςείπε...

ο Στηβεν Σιγκαλ ηταν ο ιοατροδικαστης??

mandragorasείπε...

ωραία όλα αυτά που λες εν μέρει σωστό αλλά εξήγησε μου σε παρακαλώ πως γινόταν να έχουν καλώδιο τηλεφώνου σπιράλ το 46 όταν όλα τότε ήταν ίσια?μετά από τρία χρόνια και από το ροσγουελ κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά!

george-aetosείπε...

τι να απαντήσει κάνεις σε μια ωραία φτηνή δικαιολογία που φυσικά πίστεψαν,, δλδ μου λες ότι έχουν εκεί στα απόρρητα τα βγάζουν στο εμπόριο αμέσως? να σου θυμίσω το ίντερνετ το είχε ο στρατός πρώτα και μετά πέρασε στο κόσμο, και τέλος λύσε εσύ μια απορία μόνο πως ο άνθρωπος μετά από χιλιάδες χρονιά ξαφνικά έφτιαξε τόσα πολλά μέσα σε λίγο χρόνο?

Ανώνυμοςείπε...

Χα χαχα,αφελή στ αληθεια πιστεύεις σε παραμύθια για εξωγήινους?

Ανώνυμοςείπε...

τον άνθρωπο τον έφτιαξαν οι εξωγήινοι.τον εξωγήινο ποιός τον έφτιαξε?κ.ο.κ.αδιέξοδο.αν πάλι οι θεοί μας τελικά είναι οι εξωγήινοι...και ποιός είπε ποτέ οτι οι άγγελοι και ο θεός είναι γήινοι? ή ειχαμε φωτογραφίες τους?.η δική μας θεωρία για το πως είναι ο θεός-οι άγγελοι δεν τους υποχρεώνει να είναι και πραγματικά έτσι.οπότε είτε οι εξωγήινοι φτιάχτηκαν και αυτοι απο τον ίδιο θεό είτε οι εξωγήινοι είναι ο θεός,και στις δύο περιπτώσεις δεν απορρίπτεται ο θεός.και ας είναι διαφορετικές οι προσεγγίσεις απο τις θρησκείες, την μια αλήθεια εννοούν και ψάχνουν.εγω πιστεύω οτι στο μέλλον,όλες οι επιστήμες,'ολες οι εμπειρίες και όλες οι θρησκείες θα συμφωνήσουν και θα χουμε βέβαια πολλή περισσότερη γνώση από τα λίγα που ξέρουμε τώρα.και σίγουρα και εκπλήξεις!

Ανώνυμοςείπε...

όχι υπάρχει ο άνθρωπος σε ένα γαλαξία με 5000,0000,0000 ήλιους και και επί 200 πλανήτες ρε πάτε καλά? αποδείξεις υπάρχουν άλλα ζήστε στο ψέμα σας, σε αυτό το χαζό σύστημα της γης

Ανώνυμοςείπε...

@ george aetos:
καλά βρε ηρέμησε, χαχαχα, σιγά το απόρρητο μυστικό προϊόν "σπιράλ καλώδιο".
για το λίπος και το αίμα και όλα τα σχετικά δε νομίζω ότι βλέποντας ένα φτηνό ασπρόμαυρο βίντεο μπορείς να μιλάς με τόση σιγουριά ότι είναι λίπος και αίμα και αληθινό δέρμα όλα αυτα, άνετα γίνονται αυτά τα εφέ και όχι δεν κοστίζει ένα εκατομμύριο ευρώ. Δες για παράδειγμα την ταινία ALIEN όπου στο σχολιασμό του σκηνοθέτη αναφέρει ότι το εσωτερικό του ανδροειδούς δεν είναι παρά μια χυμένη καρμπονάρα!
Εξάλλου ένα τόσο σημαντικό βίντεο νεκροψίας εξωγήινου αν ήταν αληθινό δεν θα είχε νόημα να ήταν χωρίς ήχο. Για ποιό λόγο να κάνανε κάτι τέτοιο; Είναι προφανές ότι πολύ απλά οι ηθοποιοί - που φυσικά δεν είναι αληθινοί γιατροί - δεν ξέρουν τη τύφλα τους από τέτοια θέματα οπότε απέφυγαν να ηχογραφήσουν τις συζητήσεις μεταξύ τους καθώς πραγματοποιούν την επιχείρηση.
όσο για το πώς ο άνθρωπος κατάφερε τόσα πολλά σε τόσο λίγο χρόνο.... αυτό είναι μεγάλο θέμα προς συζήτηση και δεν μπορώ να απαντήσω γράφοντας σε κουτάκια στο ίντερνετ, αλλά με λίγα λόγια, ο δυτικός πολιτισμός που αναγεννήθηκε με την ανακάλυψη της Αμερικής (δηλαδή το τέλος του θρησκευτικού μεσαίωνα και την γέννηση του ιμπεριαλισμού) οδήγησε στη συνέχεια στην ανάπτυξη στην επιστήμη και στη συνειδητοποίηση του ανθρώπου ότι δεν υπάρχει κάποιος μαγικός θεός πάνω στον ουρανό που ελέγχει τα πάντα, λύνοντας έτσι τα χέρια μας ώστε να μη φοβόμαστε να μεγαλουργήσουμε και σιγά-σιγά να ξεπεράσουμε κάθε περιορισμό που μας επέβαλλε η φύση.
όταν πια με αυτή τη γνώση φτάσαμε στη βιομηχανική επανάσταση ήταν θέμα χρόνου. Δεν είναι τυχαίο και δεν είχαμε την ανάγκη κανενός. Μόνοι μας τα καταφέραμε όπως καταφέραμε να φτιάξουμε όπλα που αφανίζουν ολόκληρα έθνη σε δευτερόλεπτα και τηλέφωνα που είναι πιο έξυπνα από τη γιαγιά μου. (ειδικά για τα τηλέφωνα δες πού ήταν τα κινητά πριν 15 χρόνια και που φτάσανε σήμερα)

george-aetosείπε...

πάνω πάνω έχει ένα κουμπάκι ! που γράφει εξωγήινοι ,, πάτησε το δες τα ποστ βρες τον χαζό Bob Lazar τεχνολογία από άλλο κόσμο Bob Lazar, γιατί μίλησε και έχασε την δουλειά του .. ακόμα και ο γνωστός snowder στα άρθρα μου, και τόσους άλλους αξιωματικούς πιλότους ,, που φυσικά δεν βγάζουν αυτούς άλλα κάτι γελιους .. ειδικά για το roswel έχουν μιλήσει τόσοι, και εσύ λες τα δικά σου? όταν ακόμα η γνωστή βίβλο μιλάει για εξωγήινους? αντι να βλέπετε ενα θεμα και να λετε τα δικά σας δείτε 10-20 ποστ από αρχαία θρησκεία κτλ παντού είναι,

george-aetosείπε...

και κάτι ακόμα αν σου μαθαίνανε από το σχολείο οτι όχι μόνο υπάρχουν άλλα παίζουν και κάποιοι ρόλο κάποιο είδος στην γη , και οτι ο άνθρωπος για αιώνες ήταν στο σκοτάδι μετά το 40 έφτιαξαν όλα αυτά τι περίεργο! και οτι οι εξωγήινοι ηταν στην γη από την εποχή πριν τον άνθρωπο....και ότι οι θεοί δεν ήταν θεοί,,,άπλα τους έκαναν θεούς, τέλος αν είχες γεννηθεί στο ιρακ θα πίστευες στον αλαχ... συμπέρασμα?

Ανώνυμοςείπε...

Δε λέω τα δικά μου απλά κάνω μερικές παρατηρήσεις με βάση τη κοινή λογική, όπως ότι οι τύποι που κάνουν την αυτοψία δεν φέρονται σαν πραγματικοί γιατροί, ότι μοιάζει σαν να μην ακολουθούν στανταρ στρατιωτικές διαδικασίες, ότι με σπιτικά φτηνά υλικά μπορείς να κάνεις πολύ αληθοφανή ειδικά εφέ (πιο αληθινά από CGI αφού αλληλεπιδρούν με τον ηθοποιό στον ίδιο χώρο) , ότι ένα τόσο σημαντικό ιατρικό βίντεο ηχογραφήθηκε χωρίς ήχο και η Βίβλος είναι τόσο αξιόπιστη όσο και η ταινία Godzilla του '54, (ασπρόμαυρη, δείχνει ξεκάθαρα έναν γιγάντιο μεταλλαγμένο δεινόσαυρο, άρα μάλλον είναι αληθινός).
Εν έτη 2013 και με την υπάρχουσα τεχνολογία, χρειαζόμαστε κάτι παραπάνω σαν αποδεικτικό στοιχείο από το "είπα, είδα, άκουσα".

Ανώνυμοςείπε...

Ανώνυμε είσαι σκέτος σαχλαμάρας καί ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΣ με ΚΕΦΑΛΑΙΑ...

Ανώνυμοςείπε...

Κάλα μωρέ που είναι το βίντεο και δεν το βρήκα????

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications