Ο αγώνας για τον έλεγχο της εξωγήινης κληρονομιάς του Ιράκ ένας λόγος που η ΗΠΑ ήθελε τον  έλεγχο  σε αυτές τις χώρες,
Ο αγώνας για τον έλεγχο της εξωγήινης κληρονομιάς του Ιράκ ένας λόγος που η ΗΠΑ ήθελε τον  έλεγχο  σε αυτές της χώρες,

Το 1976, ένας μελετητής μετάφρασε αρχαία κείμενα των Σουμερίων με σφηνοειδή γραφή, στο πρώτο από τα βιβλία του,περιγράφει τα θαύματα της τεχνολογίας και της γνώσης του αρχαίου πολιτισμού της Σουμερία.Ωραίο πάντρεμα πολιτισμών ένα σύγχρονο τανκ ανάμεσα σε αρχαία αγάλματα 3000 ετών;

Αυτό που έκανε το έργο του αμφιλεγόμενο ήταν ότι ισχυρίστηκε ότι οι Σουμέριοι βοήθησαν την έναρξη του πολιτισμού μας, από μια προηγμένη φυλή όντων που ονομάζεται Anunnaki ( «εκείνοι που ήρθαν από τον ουρανό στη γη»). περιγράφει τεχνολογικά θαύματα που είχαν οι Anunnaki, και ένας πόλεμος των Anunnaki, αναχώρησε τελικά από τον πλανήτη γύρω στο 1700 π.Χ..

Επιπλέον,ο Σίτσιν περιέγραψε το κόσμο,το σπίτι αυτών των όντων ως μυστηριώδη πλανήτη που περιοδικά επιστρέφει στην περιοχή του ηλιακού συστήματος κάθε 3600 χρόνια,οι Μεταφράσεις του Σίτσιν, όταν συνδυαστούν με ιστορικά και βιβλικά στοιχεία υποστηρίζουν την ύπαρξη εξωγήινης παρεμβάσεις στις ανθρώπινες ύπαρξη!, κατέστησε σαφές το σημαντικό ρόλο αυτής της αρχαίας φυλής εξωγήινων στη γέννηση της ανθρωπότητας.

Οι Μεταφράσεις του Σίτσιν ήταν πολύ προχωρημένες και γενικά οι αρχαιολόγοι απέρριψαν το έργο ως κερδοσκοπικό και φανταστικό πάρω όλο που άπλα μετάφρασε (κάποιοι το κουκούλωσαν γιατί δεν βολεύει αυτό κανέναν, ειδικά θρησκείες) . Ωστόσο, υπήρχαν πολύ μεγάλη επιρροή σε μυστικές οργανώσεις που πήραν το έργο Σίτσιν πολύ πιο σοβαρά.

τουλάχιστον από το 1947, με βάση μυστικές οργανώσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν συμμετάσχει στις προσπάθειες για την αντίστροφη μηχανική των ΑΤΙΑ και να επικοινωνούν με διαφορετικές φυλές.(υπάρχουν τόσα άλλα στοιχειά για αυτό)

Η πιο σημαντική αντίστροφη μηχανική και προσπάθεια από της μυστικές οργανώσεις που εμπλέκονται με μια φυλή εξωγήινων που συνήθως περιγράφεται ως Greys, παρόμοια στην εμφάνιση με τους εξωγήινους που απεικονίζεται στο διάσημο Steven Spielberg, Στενές Επαφές Τρίτου Τύπου. Η τεχνολογία που έχουν οι γκρι ήταν πολύ πιο προηγμένη από οτιδήποτε υπάρχει στην ανθρωπότητα, και αμέσως άρχισαν τπροσπάθειες για να μάθουν την λειτουργία αυτής της τεχνολογίας. έτσι έφτιαξαν τα ολοκληρωμένα κτλ κτλ μετά το δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο

Το περιεχόμενο του έργου του Σίτσιν που περιγράφει μια αρχαία φυλή έχει προκαλέσει αναμφίβολα ως προς την απαρχή της ανθρωπότητας και την περιέργεια αυτών των μυστικών οργανώσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες και αλλού. Η πιθανότητα ότι οι Anunnaki που περιγράφεται από τον Σίτσιν να έχουν φτάσει σε ένα επίπεδο τεχνολογικής εξειδίκευσης ακόμη πιο προχωρημένο από αυτό που επιτεύχθηκε από τους Greys ήταν κάτι που πρέπει να διερευνηθεί σοβαρά.

Ακόμη πιο ανησυχητικό για τις μυστικές οργανώσεις ήταν η ιδέα ότι αυτή η προηγμένη φυλή θα μπορούσε μια ημέρα να επιστρέψει στην Γη, και πάλι, για να παρέμβουν στην ανθρωπότητα, όπως έκαναν στο μακρινό παρελθόν. (θυμηθείτε ολα τα θρησκευτικά βιβλία λένε για επιστροφή! δεύτερα παρουσία)

Είναι πολύ πιθανό ότι πολλές προσπάθειες συλλογής πληροφοριών έχουν επιβεβαιώσει την εγκυρότητα ορισμένων, αν όχι των περισσότερων που λέει ο Σίτσιν. Ευρωπαϊκοί και αμερικάνικοι μυστικές οργανώσεις αναμφίβολα έχουν ως πρώτη προτεραιότητα να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτές τις αρχαίες τοποθεσίες εξωγήινων στο νότιο Ιράκ για να μάθουν για την προηγμένη τεχνολογία των Anunnaki. Επιπλέον, θα ήταν ενδιαφέρον να μάθουν περισσότερα σχετικά με την υποτιθέμενο κόσμο των Anunnaki,που θα επιτρέψει ταξίδια στο ηλιακό σύστημα στο εγγύς μέλλον.

Το πρόβλημα, ωστόσο, ήταν ότι ο Ψυχρός Πόλεμος εξακολουθούσε να υφίσταται και το Ιράκ ήταν υπό την ισχυρή επιρροή της σοβιετικής ένωσης. Με την πιθανότητα ότι το Ιράκ δεν θα συνεργασθεί με τις αμερικανικές μυστικές οργανώσεις για να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτές τις αρχαίες τοποθεσίες των εξωγήινων , μυστικές οργανώσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη είχαν ένα ανησυχητικό πολιτικό δίλημμα να αντιμετωπίζουν.

Αν η Σοβιετική Ένωση βρει αυτά τα αρχαία, και να χρησιμοποιήσει τεχνικές αντίστροφης μηχανικής με την υπάρχουσα τεχνολογία, έτσι θα εξαλείψει κάθε τεχνολογικό πλεονέκτημα που θα είχε η Δύση. Επίσης, εάν έρθει σε επαφή με αυτή φυλή τότε η Σοβιετική Ένωση θα είναι σε καλύτερη θέση με ότι αυτό θα δημιουργήσει.

Εν όψει των ανωτέρω, είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς άλλα οι μυστικές οργανώσεις των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ευρώπης έχουν αναπτύξει μια σειρά από στόχους εξωτερικής πολιτικής άκρως απόρρητες, του οποίου στόχος ήταν να αποκτήσουν πρόσβαση προς ξένη τεχνολογία που είναι θαμμένη στο Ιράκ.

Η επιτυχία των στόχων της εξωτερικής πολιτικής ηταν από τις μυστικές οργανώσεις των ΗΠΑ / Ευρώπης,η παράνομη πρόσβαση στο Ιράκ για την κληρονομιά και την προετοιμασία για μια πιθανή επιστροφή τον Anunnaki, έγκειται στην προώθηση των διεθνών συνθηκών που θα επιτρέψουν στις ΗΠΑ. - Ευρώπη να έχει απεριόριστη πρόσβαση στο Ιράκ χωρίς να προκαλέσει σοβιετική επέμβαση και μια πλήρη κρίση εν μέσω του Ψυχρού Πολέμου.

Ο τρόπος με τον οποίο αυτό θα μπορούσε να γίνει θα ήταν να προωθήσει μια σειρά κρίσεων στο Ιράκ που τελικά να εξαρτώνται από τη βοήθεια των δυτικών εθνών. Η λύση στο αμερικανικό πολιτικό δίλημμα, αναταραχή με τον κύριο αντίπαλο του το Ιράν, η οποία αναπόφευκτα θα εξαναγκάσει το Ιράκ σε μια στρατιωτική αντιπαράθεση με το πιο ισχυρό γείτονά της, και έτσι να δημιουργήσει ευκαιρίες για μεγαλύτερη επιρροή των ΗΠΑ / Ευρώπης στο Ιράκ,(σημείωση: Αμερική Ευρώπη ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΗΓΕΤΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ )

Ο κύριος στόχος αυτής της κρυφή ατζέντας ήταν ότι ο Σάχης (Μοχάμεντ Ρεζά Παχλαβί) του Ιράν θα μπορούσε να ανατραπεί, και να αντικατασταθεί από ένα φονταμενταλιστικό ισλαμικό καθεστώς που θα δημιουργήσει χάος στην περιοχή του Περσικού Κόλπου.

Η επιτυχία αυτού του σχεδίου βασιζόταν σε μια διπλή στρατηγική, αφαίρεσε πρώτα την παραδοσιακή υποστήριξη των ΗΠΑ για τον Σάχη του Ιράν, ο οποίος διατήρησε στενή πολιτική εξουσία μέσα από ισχυρές δυνάμεις ασφαλείας του, και το δεύτερο, ενθαρρύνοντας μια ισλαμική επανάσταση !και ισοπεδώνουν με μπουλντόζες την αρχαία πόλη Νίμρουντ και να φανταστεί κάνεις οτι οι παραπάνω πληροφορίες ειναι απο πολλά χρονιά πριν!

Πόλεμος του Ιράκ
Όπως και στο Αφγανιστάν, η αμερικανική εκστρατεία για «την ειρήνη και τη δημοκρατία» στο Ιράκ!!!Εισβολή των Αμερικανών στη Βαγδάτη. Τότε μωρέ το μακρινό 2003 όταν γκρεμίστηκε το Εθνικό Μουσείο του Ιράκ, με αποτέλεσμα να καταστραφούν ή κλαπούν περισσότεροι από 15.000 θησαυροί των Αρχαίων Σουμερίων!! Γίνετε κατανοητό λοιπόν πως κάνουν εξεγέρσεις και πολέμους.©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications