Νεκρά βρέθηκαν τα δυο παιδάκια που αναζητούνταν από χτες
Νεκρά βρέθηκαν τα δυο παιδάκια

Βρέθηκαν σε αρδευτικό κανάλι στο Στρέφι της ΗλείαςΝεκρά, μέσα σε αρδευτικό κανάλι στην περιοχή Στρέφι της Ηλείας, βρέθηκαν σήμερα το πρωί τα δύο παιδιά ηλικίας 4 και 7 ετών,

που αναζητούνταν από το μεσημέρι της Τετάρτης μετά από αναφορά των γονιών τους στην αστυνομία. Απαντήσεις για τα αίτια του θανάτου τους, αναμένεται να δοθούν μετά την ιατροδικαστική εξέταση.

Τα δύο παιδιά ξεκίνησαν περίπου στις 3.00 χθες το απόγευμα από το σπίτι όπου διέμεναν, προκειμένου να μεταφέρουν δέμα με τρόφιμα σε συγγενικό τους σπίτι. Όταν οι συγγενείς τους διαπίστωσαν ότι τα παιδιά αργούν, ειδοποίησαν την Αστυνομία και αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες. Αργά το απόγευμα βρέθηκε το δέμα με τα τρόφιμα, κοντά στο αρδευτικό κανάλι.

Η Αστυνομία και η Πυροσβεστική συνεχίζουν τις έρευνες, προκειμένου να διαπιστωθεί κάτω από ποιες συνθήκες βρέθηκαν τα δύο παιδιά μέσα στο αρδευτικό κανάλι.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, ο πατέρας των δυο παιδιών κατηγορεί τη μητριά του και θετή γιαγιά των δυο παιδιών ότι εκείνη τα έπνιξε. Ωστόσο η πληροφορία δεν επιβεβαιώνεται από κάποια άλλη πηγή για την ώρα.

news.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications