Εξωγήινα γονίδια στο DNA του ανθρώπου;
Εξωγήινα γονίδια στο DNA του ανθρώπου

Ίχνη και ομοιότητα από ξένο σε ανθρώπινο DNA. Προηγμένοι πολιτισμοί έχουν διασπείρει τη ζωή στο γαλαξία μας Σήμερα υπάρχουν επιστήμονες που πιστεύουν ότι μπορούμε να βρούμε την απόδειξη μια προηγμένης επέμβασης από εξωγήινη ζωή στο DNA μας. Η ιδέα της διατηρήσεις τις ζωής και ότι προηγμένοι εξωγήινοι πολιτισμοί μπορεί να έχουν ενσωματώσει στοιχεία τους αντ 'αυτού στο ανθρώπινο γονιδίομα,

ώστε να μπορεί να μπορεί να αντιγραφή και να διατηρηθεί σε τεράστιες χρονικές περιόδους είναι υπαρκτή. Η επίσκεψη στο μακρινό παρελθόν ενός προηγμένου κόσμου στη Γη θα είχε και τα μειονέκτημα της.

Τι θα αφήναν σαν ανάμνηση και επιστημονική βιβλιοθήκη οι ξένοι στη Γη, εάν δεν θα μπορούσαν να επανέλθουν για μεγάλο χρονικό διάστημα; Αφήνοντας πίσω ξένα αντικείμενα είναι σίγουρο ότι δεν θα επιβίωναν στα εκατομμύρια χρόνια. Ένα κωδικοποιημένο μήνυμα κρυμμένο στο DNA μας, από την άλλη πλευρά μπορεί να αποθηκευτεί για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Το σημαντικό είναι ότι το κωδικοποιημένο μήνυμα θα ανακαλυφθεί μόνο όταν η ανθρώπινη φυλή είχε την τεχνολογία και τη ωριμότητα για να διαβάσει και να κατανόηση αυτό.

Αρκετοί ερευνητές πιστεύουν ότι είναι λάθος να υποθέσουμε ότι οι εξωγήινοι οι οποίοι μπορεί να είναι εκατοντάδες εκατομμύρια χρόνια πριν από εμάς τεχνολογικά θα έχουν επιλέξει να επικοινωνούν μέσω ασυρμάτου. Υπάρχουν και άλλα μέσα επικοινωνίας. Ίσως ένας εξωγήινος πολιτισμός για κάποιο άγνωστο λόγο ακόμα για εμάς θα μπορούσε να τοποθετήσει ένα μήνυμα σε ζωντανά κύτταρα, σε χερσαίους οργανισμούς και ότι το μήνυμα είναι κωδικοποιημένο στο DNA.

Πρόσφατα το 2013 ρώσοι ερευνητές ανακάλυψαν στο ανθρώπινο DNA όπου και τεκμηριώνεται από τον Grazyna Fosar και Franz Bludorf στο βιβλίο Vernetzte Intelligenz οπού αναφέρουν ότι το ανθρώπινο DNA είναι ένα βιολογικό ιντερνέτ με αποδείξεις ότι το DNA μπορεί να επηρεαστεί και να επαναπρογραμματιστεί με λέξεις και συχνότητες. Αυτό δείχνει ότι το DNA μας δεν είναι μόνο υπεύθυνο για την κατασκευή του σώματός μας, αλλά και χρησιμεύει ως αποθήκη δεδομένων και για επικοινωνία.

Από τη έρευνά, πιστευτέ ότι ο homo sapiens ήταν μια γενετική αναβάθμιση των υφιστάμενων ανθρωποειδών που αναλήφθηκε από εξωγήινα όντα που ήρθαν στη Γη 450.000 χρόνια πριν. Η υπόθεση της εξωγήινης πραγματικότητα είναι όχι μόνο δυνατή αλλά και πιθανή και εξηγεί πολλές ανωμαλίες στην καταγωγή μας, δείτε μυθολογία και τις θρησκείες. Βέβαια, αν αυτή σχέση experiencers και των αυτοχθόνων πληθυσμών είναι αλήθεια, τότε έχουμε μια πολύ στενή και συνεχή σχέση με τους επισκέπτες, εκτός από μια κοινή δεξαμενή γονιδίων. Αυτό βέβαια θα εξηγούσε και το συνεχιζόμενο ενδιαφέρον τους και τη συμμετοχή τους στην εξελικτική μας ανάπτυξη.

Μια άλλη ομάδα ερευνητών

που εργάζονται στο Πρόγραμμα του Ανθρώπινου Γονιδιώματος υποδεικνύουν ότι τα λεγόμενα 97% των μη-κωδικοποιημένων σε αλληλουχίες DNA του ανθρώπου δεν είναι λιγότερο από το γενετικό κώδικα από εξωγήινες μορφές ζωής. Οι μη-κωδικοποίησης σε αλληλουχίες είναι κοινές για όλους τους ζωντανούς οργανισμούς στη Γη. Στο ανθρώπινο DNA, που αποτελεί το μεγαλύτερο μέρος του συνολικού γονιδιώματος, λέει ο καθ. Sam Chang, ο αρχηγός της ομάδας η μη ακολουθίες κωδικοποίησης, αρχικά γνώστες ως "junk DNA», ανακαλύφθηκαν χρόνια πριν, και η λειτουργία τους παραμένει ένα μυστήριο. Η συντριπτική πλειοψηφία του ανθρώπινου DNA είναι " έκτος κόσμου" στην καταγωγή. Μετά από διεξοδική ανάλυση οι ερευνητές αναρωτήθηκαν εάν τα φαινομενικά "junk ανθρώπινα DNA" δημιουργήθηκαν από κάποιο είδος "εξωγήινης προγραμματίσεις".

Ο Καθηγητής Chang αναφέρει περαιτέρω ότι "η υπόθεσή μας είναι ότι μια υψηλότερη εξωγήινη μορφή ζωής ασχολήθηκε με τη δημιουργία νέας ζωής και τη φύτευσε σε διάφορους πλανήτες. Η Γη είναι μόνο ένα από αυτά τα πειράματα γένεσης . Ίσως, μετά τον προγραμματισμό, οι δημιουργοί μας απομακρύνθηκαν; δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τα κίνητρά τους - αν ήταν ένα επιστημονικό πείραμα, ή ένας τρόπος για την προετοιμασία νέων πλανητών για τη δημιουργία αποικιών, ή μήπως είναι μεγάλο χρονικό σχέδιο σε εξέλιξη επιχείρηση της ζωής στο σύμπαν.

εξωγήινης επαφήςΟ Καθηγητής Chang και οι ομάδα έρευνας του Ανθρώπινου Γωνιώματος βρίσκουν απόλυτες απόδειξης εξωγήινης επαφής με τους ανθρώπους της Γης μέσω εξέταση DNA

Καθηγητής Chang αναφέρει περαιτέρω ότι "Αν το σκεφτούμε με ανθρώπινους όρους μας, οι εξωγήινη προγραμματιστές πιθανότατα εργάστηκαν σε ένα μεγάλο κώδικα που αποτελείται από πολλές υποδιαιρέσεις, που θα δημιουργήσουν διάφορες μορφές ζωής για διάφορους πλανήτες. Επίσης, προσφέρουν διάφορες λύσεις. Έγραψαν "το μεγάλο κώδικα", άλλα εάν δεν ήθελα νέα κάποια λειτουργία, την άλλαζαν ή πρόσθεταν, με περισσότερες βελτιώσεις, σε προσπάθειες ξανά και ξανά. Η ομάδα του καθηγητή Chang συμπεραίνει επιπλέον ότι, Οι εμφανείς εξωγήινη προγραμματιστές μπορεί στο" Project Earth " να υπήρχε πιεστική προθεσμία. Η φαινομενική βιασύνη για τη δημιουργία ανθρώπινης ζωής στη γη είναι ένα πρόγραμμα που αποτελείται από δύο εκδόσεις, μια μεγάλη σκάλα κώδικα και ένα βασικό κώδικα. Ο κ. Chang αναφέρει ότι η "πρώτη" δεν γράφτηκε στη Γη? Το δεύτερο γεγονός είναι, ότι τα γονίδια από μόνα τους δεν αρκούν για να εξηγήσουν την εξέλιξη?. Πρέπει να υπάρχει κάτι περισσότερο στο "παιχνίδι". ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ δεύτερο εδώ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications